Škoda Karoq je konečně v prodeji! 18.10.2017

Dnes oficiálně začal prodej nového modelu mladoboleslavské automobilky v České republice. Je to právě nové SUV Karoq, které se po dlouhém čekání konečně dočkalo uvedení do prodeje. Karoq již prošel předprodejní fází, která byla velmi úspěšná, a lze tak předpokládat, že zájem o tento nový model bude i nadále vysoký.

„Velmi mě těší vysoký zájem, který zákazníci o model Karoq projevují. Již v předprodejní fázi bylo objednáno více než 3 500 vozů, což je jednoznačný úspěch. Rád bych za něj poděkoval všem dosavadním i budoucím zákazníkům, stejně jako autorizovaným prodejcům Škoda, kteří pro zákazníky zajišťují vynikající služby," řekl k zahájení prodeje Karoqu Luboš Vlček, ředitel Škoda Auto Česká republika.

Oblíbené specifikace

Z 3 500 předobjednaných vozů byly téměř dvě třetiny s nejvyšší výbavou Style. Nejčastěji volenou pohonnou jednotkou se stal zážehový motor 1.5 TSI s výkonem 110 kW a se systémem vypínání válců ACT, oblíbený je také vznětový motor 2,0 TDI se shodným výkonem. Zákazníci však samozřejmě volili i zážehovou jednotku 1.0 TSI nabízející výkon 85 kW, která, stejně jako silnější motorizace, poskytne Karoqu dostatečnou dynamiku. Všechny motory se také pyšní nadprůměrnou úsporností. Pohonem všech kol je Karoq vybaven v bezmála čtyřiceti procentech případů, nejvíce oblíbenými barvami laku jsou bílá Candy, černá Magic a červená Velvet.

Poznejte Karoq naživo

Karoq si můžete vyzkoušet u 184 autorizovaných prodejců a Autocentrum Jan Šmucler mezi ně samozřejmě patří. Poznejte Karoq naživo a přesvědčte se o jeho kvalitách na vlastní kůži. Testovací jízda je při rozhodování o koupi nového vozu samozřejmostí, pokud tedy nad koupí nového vozu uvažujete, nenechávejte ji na později a přijďte si moderní SUV od Škody vyzkoušet. Přijďťe se rozhodnout pro Karoq.