Přijíždí Škoda Fabia v limitované edici! 6.2.2018

Automobilka Škoda se rozhodla oslavit své úspěchy z rally vytvořením speciální edice modelu Fabia, právě Fabia R5 se totiž o zmíněné úspěchy zasloužila, když mimo jiné vyhrála titul mistra světa v kategorii WRC 2. Škoda prožila nejúspěšnější rok ve své 116leté závodní historii a limitovaná edice modelu Škoda Fabia je ideálním způsobem oslavy.

V limitované edici dostala Fabia nejsilnější motor, se kterým se standardně nabízí, jedná se o zážehový motor 1.4 TSI s výkonem 92 kW. Motor je spojen výhradně se sedmistupňovou automatickou převodovkou DSG. Díky této kombinaci je nejrychlejší variantou v rámci celé  modelové řady Fabia. Maximální rychlost vozu je 203 km/h a zrychlení z 0 na 100 km/h je otázkou 8,8 sekundy. O skvělé jízdní vlastnosti se stará sportovní podvozek se sníženou světlou výškou a tužšími tlumiči.

Bohatá výbava

Design vychází z modelu Fabia Monte Carlo v bílé barvě Candy s černě lakovanou střechou. Vzhled závodního speciálu Škoda Fabia R5 připomínají na Fabii z limitované edice například 17" kola SAVIO a některé další designové prvky. Kola jsou dostupná ve třeh barevných variantách - zářivě zelené, bílé a černé. Jedinečný jízdní zážitek zvýrazňují také sportovní sedadla a volant a přepracovaný tlumič výfuku.

Limitovaná edice nabízí opravdu bohatou standardní výbavu, najdete v ní například vyhřívaná přední sedadla, zadní parkovací kameru, navigační systém Amundsen, automatickou klimatizaci Climatronic, bezklíčový přístup a startování vozu KESSY, adaptivní tempomat ACC a světelný a dešťový senzor.

Nezaváhejte

Limitovaná edice 1300 vozů bude k dispozici od února 2018 na celkem 21 trzích včetně České republiky. Cena je pro český trh stanovena na 474 900 korun. Vzhledem k omezenému počtu a bohaté výbavě byste rozhodně neměli otálet s objednávkou, v případě zájmu Vám v Autocentru Jan Šmucler rádi pomůžeme.