Volkswagen Touareg u nás v autosalonu! 20.6.2018

Je to tady! Do našeho autosalonu v Plzni již přijel nový Volkswagen Touareg a vy tak máte možnost ho poprvé vidět naživo. Konkrétně si u nás máte možnost prohlédnout verzi R-Line, která se od výbavových stupňů Atmosphere a Elegance odlišuje svým sportovním desginem.

R-Line dostal výrazný přední nárazník, lemy blatníků jsou lakovány v barvě vozu a místo 18" kol z lehkých slitin, kterými jsou osazeny „klasické verze”, tu najdete kola 20palcová. Třešnčkou na autu je logo „R-Line” umístěné na přední masce. Rovněž interiér dává najevo sportovní charakter vozu. Nástupní prahové lišty, kryty pedálů a opěrka nohy jsou z ušlechtilé oceli, skvěle vypadají i hliníkové dekory. Na multifunkčním volantu, který je potažený kůží, pak také naleznete logo sportovní řady Volkswagenu.

Bohatá výbava

Již v základní výbavě každého Touaregu se nachází například adaptivní tempomat, parkovací systém ParkPilot, elektrické ovládání víka kufru nebo LED světlomety. Ve výbavě na přání u Touaregu najdete dokonce i funkci nočního vidění nebo řízení zadních kol.

Díky systému natáčení zadních kol se při rychlosti do 37 km/h zadní kola natáčí opačným směrem než přední, čímž snižují průměr otáčení z 12,19 metru na 11,19 metru, při vyšší rychlosti se zadní i přední kola natáčí paralelně, což zajišťuje klidnější chování například při změně jízdního pruhu na dálnici nebo vyhýbacím manévru.

Neváhejte!

Nový Volkswagen Touareg je zkrátka jedinečný, a proto se rozodně dlouho nerozhodujte a přijďte se na něj do našeho autosalonu v Plzni podívat. Rádi vás uvidíme a budeme se snažit odpovědět na všechny vaše dotazy.