ŠmucleRace #02 | VW Polo 9.5.2018

Máme tady již druhý testovaný vůz z programu ŠmucleRace!

Veronika Elhotová před pár týdny otestovala zapůjčený Volkswagen Polo. Zajímá vás názor každodenní řidičky, pro kterou jsou důležitými parametry hlavně praktičnost, pohodlí a dojmy z řízení? Podívejte se na video a užijte si Polo společně s Veronikou.

Hodnocení

Na závěr si uděláme krátké shrnutí toho, co Veronika při jízdě s Volkswagenem Polo zjistila. Polo testovala „ženským pohledem”, takže jsme se nedočkali žádné technické recenze či rozebírání maximálních výkonů nabízených motorů. Ostatně na to Veronika sama upozornila. I přesto však ocenila jízdní dynamiku, která příjemně potěší nejen při jízdě ve městě, ale i na delších cestách.

Hned při prvním usednutí do vozu ji překvapil vnitřní prostor, ten je podle jejího názoru podobný jako v Golfu, se kterým běžně jezdí. Polo nezklamalo ani po stránce designu exteriéru i interiéru, v interiéru se pak nachází spousta užitečných vychytávek. Zapomenout nesmíme ani na pětihvězdičkové hodnocení bezpečnosti od organizace Euro NCAP, obzvlášť dobře si Polo vedlo v ochraně cestujících na zadních sedadlech.

Plusy a mínusy přehledně

+ Vnitřní prostor, vysoká bezpečnost, design exteriéru i interiéru, dynamika jízdy, bezdrátové dobíjení mobilního telefonu

- otisky prstů na dotykovém displeji, parkovací senzory či asistent chybí v základní výbavě

 

Tým #ŠmucleRace