Velikonoční otevírací doba: od 29. 3. do 1. 4. 2024 ZAVŘENO. 

Další skici nového modelu Caddy krátce před premiérou 29.1.2020

Pátá generace modelu Volkswagen Caddy bude zcela novým vozem, který dokáže ještě lépe plnit všechny požadavky, které na něj budou kladeny. Konstruktéři se zaměřili na každý detail a vylepšili ho tak, aby co nejlépe plnil svoji funkci. Nové modely Caddy a Caddy Cargo díky tomu nadále budou stanovovat měřítka v oblasti rodinných MPV a lehkých užitkových vozů. Jednou z jeho hlavních předností je pochopitelně velkorysá nabídka prostoru. K dispozici bude se dvěma rozvory.

První skici nového modelu Caddy značka Volkswagen Užitkové vozy zveřejnila koncem minulého roku. Vůz na nich měl velmi extravagantní design, bylo tak jasné, že se nejedná o konečný návrh. O tom, jak bude skutečně vypadat sériová verze, nám nyní dávají lepší představu nově představené skici.

Sebevědomý design

Také nové skici však potvrzují, že se nový Caddy bude prezentovat sebevědomým designem. Za zmínku stojí nové přední světlomety, které nechávají vizuálně vyčnívat masku chladiče více do prostoru a navazují na elegantní boční linie karoserie. Zadní svítilny budou nově vertikálně uspořádané. U krátké verze došlo k prodloužení rozvoru. I přes kompletně nový vzhled však něco zůstalo zachováno, a to velký objem nákladového prostoru a jedinečná variabilita.

Sportovnějším vizuálním charakterem se bude pyšnit rovněž osobní verze modelu, jejíž skici nebyly zveřejněny. Díky větší šířce a délce karoserie bude ještě lepším a hlavně praktičtějším společníkem pro zákazníky s aktivním životním stylem. Pozoruhodným prvkem je obrovské skleněné panoramatické střešní okno, které je vůbec největší v tomto segmentu.

Více asistenčních systémů. Nová úroveň digitalizace.

Novinka kromě přitažlivého designu a mimořádné praktičnosti a prostornosti nabídne ve třídě lehkých užitkových vozů a rodinných MPV dosud nevídaný počet asistenčních systémů. Chybět nebudou ani široké možnosti konektivity. Díky eSIM navíc může být neustále online, a tak dokáže pracovat s informacemi v reálném čase. Neustálé připojení k síti je užitečně například při plánování trasy navigačním systémem, kdy systém přizpůsobuje trasu dle aktuální dopravní situace a dočasných dopravních omezení.

Nový Caddy se veřejnosti představí ve světové premiéře na konci února 2020, a to v obou verzích – jako užitková varianta i rodinné MPV. Podrobnější informace budou zveřejněny později.