Spouštíme novou sekci blogu s názvem ŠmucleRace 29.3.2018

Právě jsme pro vás na našem blogu spustili novou sekci s názvem ŠmucleRace. O co vlastně jde? Jde především o to, poskytnout našim zákazníkům a fanouškům co nejvíce informací z reálného života s vozy, které prodáváme, abychom jim usnadnili výběr vozu a také, aby si společně s námi užili jedinečný vzhled a jízdní vlastnosti vozů v naší nabídce.

Proto se budou dva nadšenci vydávat na výlety i celé víkendy s různými vozy a řádně je otestují. Každý model si budete moci prohlédnout nejen na salonu, ale i na videu nebo super fotkách. Ve videu se pak dočkáte rozhovorů, názorů a zkušeností s konkrétním modelem či zajímavými osobnostmi.

Co můžete v následujícíh dnech, měsících, a doufejme i letech, čekat?

2x Petr, prosím

Jsme Petr a Petr. Oba fotografové - jeden profesionální, jeden naprostý amatér. Oba milujeme automobily, motocykly a motorsport. Proto jsme se ujali skvělé nabídky vytvářet unikátní obsah pro Autocentrum Jan Šmucler a přiblížit tak věci známé i neznáme všem, kteří jsou stejní blázni nebo naopak vůni benzínu vůbec neholdují.

Už několik měsíců přinášíme fotky i videa, na které máme skvělé ohlasy, a za to všem moc děkujeme! Nyní, hlavně díky vám, startujeme s týmem od Šmuclerů nový projekt #SmucleRace. A rozhodně se máte na co těšit!

Práce, vášeň, motivace

Skloubení naší vášně s běžnou prací v ANT studio je úžasné. Díky tvorbě videí a fotografií nabíráme motivaci do každého dne. Stavíme se výzvám a to nám dodává sílu vymýšlet další věci, které vás budou bavit.

V rámci nového celku #SmucleRace vám nabídneme skvělé záběry z nejkrásnějších koutů České Republiky. Kromě jízdních vlastností otestujeme praktičnost, připravíme spoustu návodů a ukážeme vám mnoho vychytávek.

Automobily v našich srdcích

Řízení i samotný pohled na silniční koráb jsou okamžiky, které nás hřejí u srdce. Naší největší vášní jsou ostřejší verze běžných modelů - ať už to je Leon Cupra, Octavia RS, Golf R nebo Civic Type-R.

Petr "profesionál" si vystačí se sportovně střiženým Leonem ST FR. A druhý Petr, já, si nedávno pořídil Leon Cupra ST 300 4Drive v nevšední oranžové barvě Eclipse.

Kam půjdeme dál? Neurazilo by nás třeba Lamborghini Aventador, ale znáte to - i financování VWFS má někdy krátké nohy. #NěkdyPříště