ŠKODA Plus a Das WeltAuto 1.1.2016

ŠKODA PLUS je program prodejní sítě ŠKODA AUTO, dohlížející nad kvalitou poskytovaných služeb při prodeji ojetých vozů. Každý partner programu ŠKODA PLUS musí splňovat přísná kvalitativní kritéria, která jsou průběžně kontrolována. Výhodou pro zákazníka je, že se jedná o prodejní místa s plným zázemím autorizovaného servisu prodejců ŠKODA. V případě zájmu o vůz z programu ŠKODA PLUS jsou pro vás připraveny služby na profesionální úrovni, které vám usnadní celý proces prodeje nebo nákupu vozu. V síti ŠKODA PLUS vám nabízíme ucelenou řadu modelů ŠKODA dostupných jako tzv. Roční vozy s plnou tovární čtyřletou nebo pětiletou zárukou platnou od data uvedení do provozu. Stejně jako při prodeji nových vozů, i v programu ŠKODA PLUS jsou pro nás prioritou spokojení zákazníci. Roční vozy Velmi mladé ojeté vozy ŠKODA v perfektním stavu – to jsou ŠKODA PLUS Roční vozy. Zakoupením Ročního vozu získáte jistotu, že bude odpovídat Vašim nejvyšším požadavkům, a že se z tohoto rozhodnutí budete těšit ještě dlouhou dobu.

Nad rámec programu ŠKODA PLUS získáte:

• vozy mladší 18 měsíců

• najeto do 30.000 km

• tovární záruka ŠKODA AUTO – všechny Roční vozy mají 4- nebo 5-ti letou tovární záruku od ŠKODA AUTO, platnou od data uvedení do provozu

• záruka výměny vozu

• Vyzkoušené ojeté vozy

Kategorie ŠKODA PLUS zahrnuje ojeté vozy všech značek do stáří pěti let a splňujících zároveň přísná kvalitativní kritéria.

Das WeltAuto je celosvětovým programem prodeje ojetých vozů značek VOLKSWAGEN osobní vozy, SEAT, VOLKSWAGEN užitkové vozy a ŠKODA s centrální podporou ze strany koncernu VOLKSWAGEN. Můžete si vybrat z nabídky prověřených, kvalitních a spolehlivých ojetých vozů. Mezi nadstandardní zákaznické služby patří minimálně roční záruka (do 5 let stáří a do 150 000 ujetých kilometrů s ověřeným stavem na základě podrobné technické prohlídky).

• Garantujeme ověřený původ vozu a odpovídající stav kilometrů.

• Nabízíme záruku 12 nebo 24 měsíců na každý vůz (do 5 let stáří vozu, do 150.000 najetých km).

• K zhodnocení technického stavu využíváme pomoci servisního technika a vše zaznamenáváme do „Zápisu o technickém stavu motorového vozidla“.

• Nabízíme možnost vykoupení vašeho vozu na protiúčet.

• Můžeme vám slíbit výhodné financování od Volkswagen Financial Services.

• Zařídíme technickou přípravu vozu před prodejem

Kromě jistoty koupě technicky prověřeného vozu Vám jako partner programu ŠKODA PLUS a Das WeltAuto můžeme nabídnout řadu dalších výhod:

Zkušební jízda
Projeďte se ve vyhlédnutém voze podle libosti. Zkušební jízda zůstává nejdůležitějším prostředkem jak zjistit, zda vám vybraný vůz vyhovuje a splňuje všechny vaše požadavky. Prodejce vám rád názorně předvede všechny funkce a výbavu vozu. Všechny vozy jsou připraveny k okamžité zkušební jízdě.

Výkup Vašeho vozu
Pokud se rozhodnete pro nový vůz nebo vůz z programu ŠKODA PLUS a Das WeltAuto, rádi váš stávající automobil vykoupíme. Vyškolený technik přezkouší stav vašeho vozu a nabídne vám férovou výkupní cenu kalkulovanou dle ceníků nezávislé profesní organizace.

Předprodejní příprava vozu
Všechny vozy v programu ŠKODA PLUS a Das WeltAuto prošly důkladnou předprodejní přípravou v našem plně vybaveném autorizovaném servisu, která prověřila jejich technickou a optickou kvalitu. Můžete se tak spolehnout, že váš nový vůz nebude vyžadovat dodatečné nákladné investice.

12 měsíců záruka
Zeptejte se našeho prodejce na 12měsíční záruku pro Váš nový vůz – ta vás ochrání před neočekávanými výdaji za poruchy vzniklé po převzetí vozu. Její krytí zahrnuje všechny komponenty od motoru po elektroniku. Atraktivní podmínky financování Společnost Volkswagen Financial Services vám vždy dokáže nabídnout individualizované podmínky financování a s vozem tak můžete odjet ihned i bez potřebné hotovosti. Volba mezi leasingem s nízkými měsíčními splátkami a flexibilní koncovou splátkou nebo úvěrem je pouze na vás.

Výhodné pojištění vozu
Díky značkovým pojistným produktům se vám otevírají široké možnosti, jak chránit sebe i váš vůz. Vše lze samozřejmě zajistit přímo při koupi vozu bez zbytečných průtahů. Doživotní záruka mobility na vozy ŠKODA Se zárukou mobility si můžete být jistí, že vždy dosáhnete svého cíle. V případě poruchy zajistíme náhradní vozidlo, resp. odtah do nejbližšího servisu. Záruka mobility vám bude v případě provádění předepsaných servisních inspekcí u autorizovaných servisních partnerů ŠKODA automaticky prodlužována.

Certifikát vozu
K vozidlu zakoupenému v rámci programu ŠKODA PLUS obdržíte certifikát osvědčující, že:
- vozidlo není k datu vydání certifikátu evidováno jako odcizené v ČR
- vozidlo, jednoznačně určené svým identifikačním číslem (VIN), odpovídá uvedenému roku výroby
- identifikační číslo vozidla (VIN) neobsahuje nepovolené znaky a odpovídá deklarované značce vozidla
- vozidlo splňuje všechny technické požadavky a standardy ŠKODA PLUS