SEAT Leon se zvýhodněným paketem FR Black Matt 10.10.2019

SEAT Leon je nyní ještě dostupnější! Španělská značka připravila pro české zákazníky výhodnou nabídku v podobě paketu FR Black Matt. Pořízení vozu SEAT Leon FR Black Matt navíc usnadňují akční nabídky financování SEAT Financial Services. Za zvýhodněné ceny je k dostání rovněž originální příslušenství SEAT v rámci aktuálně probíhající zimní servisní akce.

Dostupný krasavec

Leon s akčním paketem FR Black Matt je možné objednat se zvýhodněním až 146 300 Kč. Exteriér a interiér působí sportovnějším dojmem díky detailům v elegantní černé barvě. Patří mezi ně například 18" kola Peformance z lehké slitiny, kryty vnějších zrcátek nebo maska chladiče. V interiéru zaujmou černá sedadla čalouněná v kombinaci Alcantary a Kůže s červeným kontrastním prošíváním.

Sériová výbava zahrnuje řadu asistenčních systémů a funkcí z oblasti konektivity. Vůz si mohou zákazníci přizpůsobit svým potřebám díky výbavě na přání a také díky nyní výhodnějšímu originálnímu příslušenství, mezi kterým najdete například střešní příčníky s nosičem, střešní boxy nebo ochranné doplňky do interiéru i zavazadlového prostoru.

Možnost úvěru i operativního leasingu

Všechny modely španělské značky lze pořídit prostřednictvím úvěru nebo operativního leasingu společnosti SEAT Financial Services, která nabízí nejen rozsáhlou nabídku možností financování, ale také další související služby od pojištění po asistenční službu. V aktuální akční nabídce je na výběr třeba možnost „SEAT Nízký úrok” s úrokovými sazbami od 0 % p.a. s dobou splácení od 12 do 72 měsíců, akontací 0 až 70 % z pořizovací ceny vozu a poslední nerovnoměrnou splátkou až 60 % v závislosti na době splácení.

Zvolit můžete i možnost financování přes úvěr SEAT PLUS, díky němuž obdržíte bonus ve výši 40 000 Kč a prodlouženou záruku na dobu 5 let nebo ujetí 100 000 kilometrů. Při výkupu ojetého vozu se bonus zvýší o dalších 20 000 Kč. SEAT PLUS navíc nabízí pojištění za zvýhodněné sazby, flexibilitu při splácení a garantovanou výši splátek.

Pro zákazníky, kteří chtějí využívat vůz bez starostí a s předvídatelnými náklady, je připraven operativní leasing SEAT All Inclusive. Ten je nabízen buď se servisem nebo se servisem a pneuservisem. Smlouvu je možné sjednat na 24 až 60 měsíců, během nichž lze ujet až 240 000 kilometrů. Při využití operativního leasingu All Inclusive se neplatí akontace, pouze měsíční fixní splátka.