Jaké jsou motokufry SHAD? 10.6.2017

Kromě široké nabídky automobilů a motocyklů u nás naleznete také motokufry značky SHAD.

Tato španělská firma zabývající se především právě zavazadly na motocykly byla založena v roce 1973. Aktuálně zaměstnává přes 100 zaměstnanců a kromě centrály na předměstí Barcelony má také technické oddělení přímo v Šanghajii, které zajišťuje obchodní aktivity firmy mimo Evropu.

Přesně na míru

Mezi sortiment značky SHAD se řadí pevné plastové kufry, ať již horní či postranní, boční brašny nebo tankvaky. Výrobky se kvalitou řadí mezi to nejlepší, co je momentálně na trhu k dostání. Jeden z nejúspěšnějších modelů značky je boční kufr SH36, který, jak je z názvu patrné, má objem 36 litrů. Jeho předností je speciální tvar, díky kterému se do něj vejde i přes co nejmenší vnější rozměry jakákoliv motocyklová helma.

Průkopník v oboru

Firma SHAD je známá i svými inovacemi v oblasti motocyklových zavazadel. Jako příklad poslouží speciální systém rozšiřování kufrů, takže si můžete zvolit jednu ze tří velikostí podle aktuální potřeby. Tuto praktickou vlastnost nabízí modely SH58X a SH59X. Boční kufry se přichycují k motocyklu pomocí systému 3P, který neruší vzhled složitou konsrtrukcí, šetří hmotnost a je jednoduchý na instalaci i používání.

Jistě potěší, že u vybraných kufrů je možné sladit jejich vzhled přímo s vaším motocyklem pomocí lakovaných krytů, které si můžete podle potřeby dokoupit.