CUPRA ukázala interiér svého elektrického konceptu 23.8.2019

CUPRA zanedlouho představí koncepční elektromobil, který se stane prvním silničním vozem s čistě elektrickým pohonem této exkluzivní španělské značky. Koncept s odvážným vzhledem ukáže, jak moc se mohou změnit automobily v nepříliš vzdálené budoucnosti. Zaujmout má především výjimečnou kombinací účelného designu a charakteru sportovního vozu.

Nová generace interiéru

Za výraznými liniemi exteriéru nezaostává ani interiér, který kromě zcela nového pojetí nabídne velkorysou dávku prostoru. Luxusní materiály doplňuje vyspělá technika, samozřejmě nechybí široké možnosti konektivity. Designéři vytvořili interiér tak, aby byl co nejvíce zaměřen na řidiče a přitom byl zachován maximální komfort cestujících. Řada dílů je vyrobena z uhlíkového kompozitu, který ve spojení s kontrastními barvami vytváří moderní prostor vzbuzující dynamický dojem.

Důraz byl kladen na vyváženost všech důležitých vlastností. Pozornost se tak dostala řidiči, cestujícícím, sportovním jízdním výkonům a také praktičnosti. Koncepční vůz CUPRA vyhoví požadavkům každé posádky a navíc dokáže změnit svůj charakter dle aktuálních požadavků řidiče a situace.

Splňuje požadavky budoucnosti

Značka CUPRA představením nového konceptu elektromobilu dále upevňuje své postavení mezi světovými výrobci automobilů. Zaměřuje se výhradně na vývoj vozů s jedinečným charakterem a vyspělou technikou, které splňují rychle se měnící požadavky v oblasti individuální mobility. Chystaným koncepčním vozem dokazuje pokrok ve vývoji vlastní produktové řady s nabídkou výjimečných vozů nabízejících příkladnou kombinaci sportovních výkonů, komfortu a moderních technologií.

Koncept nového elektromobilu CUPRA bude představen ve světové premiéře na mezinárodním autosalonu IAA ve Frankfurtu nad Mohanem, který se koná od 12. do 22. září.