Zažijte modely Škoda iV na vlastní kůži! 1.8.2023

Zažijte budoucnost s elektrickými vozy Škoda iV. Zveme vás na testovací jízdy v neděli 13. srpna na plzeňskou Sportmanii.

 

Máme pro vás skvělou příležitost! Pokud toužíte poznat, jaké to je usednout za volant špičkových elektromobilů, přijďte na exkluzivní testovací jízdy vozů Škoda iV. V kalendáři si určitě vyznačte neděli 13. srpna a dorazte na Sportmanii za OC Plzeň Plaza.

Na co se můžete těšit? Nabídneme vám nejen možnost vyzkoušet si nejnovější modely Škoda Enyaq RS iV, ale také bude připravený bohatý program plný nadupané zábavy pro celou rodinu. Sportovní nadšence zaujmou atraktivní stanoviště, kde si rozhodně každý přijde na své. 

Ale to není vše! Přijďte se podívat na stanoviště Škoda a na nové modely a možná právě vy budete mít štěstí a vyhrajete Škoda Enyaq Coupe iV na celý týden! Stačí si objednat testovací jízdu elektrickými modely Škoda Enyaq iV nebo si vyzkoušet konvenční motorizaci ostatních vozů, a jste ve hře o fantastickou cenu. 

Zažijte tichou jízdu budoucnosti na vlastní kůži a nechte se okouzlit výkonem a špičkovým designem elektromobilů. Elektromobilitu vnímáme za technologickou cestu kupředu, a jsme pyšni na to, že můžeme být součástí vývoje. Věříme, že se zamilujete do modelů Škoda iV stejně jako my. 

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte na den testovacích jízd Škoda iV. Udělejte si radost, zažijte novou éru motorismu a užijte si nezapomenutelný den plný zábavy a soutěží. Těšíme se na vás v neděli 13.8. 2023 od 12:00 do 19:00 na Sportmanii. 

 

Sledujte další informace k testovacím jízdám v události na Facebooku.