#SmuclerPodporuje Spormánii Plzeň 2023 10.7.2023

Testovací jízdy na plzeňské Sportmanii

V polovině srpna v Plzni odstartuje oblíbený festival sportu a pohybu Sportmanie. Populární festival se letos vrátí do revitalizovaného parku za OC Plzeň Plaza a potrvá devět dnů.

Pořadatelům Sportmanie jsme zapůjčili osobní vozy Škoda Fabia, Škoda Scala, Seat Arona a jeden užitkový vůz Volkswagen Crafter, které s nimi objeli města v Plzeňském kraji při úvodní roadshow.

Na všechny sportovní nadšence, malé i velké, bude na Sportmanii každý den čekat několik desítek stanovišť. K vyzkoušení bude, kromě známých sportů, i méně tradiční šerm, biliard nebo třeba paddleboard. Kromě aktivního programu uvidíte sportovní ukázky nebo můžete získat autogram – profesionální sportovce na Sportmanii potkáte každý den. Kompletní program je dostupný na Sportmánie.cz.

V rámci doprovodných akcí Sportmanie bude 13. 8. připraveno stanoviště Autocentra Šmucler pro testovací jízdy. Přijďte vyzkoušet vůz Škoda Enyaq a posuňte zážitek z jízdy na novou úroveň!

Víte, jak z testovací jízdy dostat to nejlepší a na co se při jízdě zaměřit?

  • Na testovací jízdu si udělejte čas. Zní to jednoduše, ale koncentrace je zásadní.
  • Před jízdou si nechte důkladně vysvětlit funkce vozu, ať správně pochopíte jeho techniku.
  • Po usednutí si nastavte sedadlo a volant do pohodlné pozice a rozhlédněte se po vnitřním prostoru – nahmatejte a vyzkoušejte umístění páček pod volantem i ovládání palubního počítače.
  • Na trase, pokud to bude možné, vyzkoušejte kombinaci jízdy v městském provozu i rychlostní silnici.
  • Při jízdě se soustřeďte na vůz jako takový – jak cítíte pohyby vozu ve volantu, jak vnímáte vibrace, jak vůz zvládá zatáčky a nerovnosti.
  • Na konci zkušební jízdy si vyzkoušejte i parkování. Dle výbavy vozu vám pomůže kamera nebo parkovací senzory.
  • A samozřejmě se ptejte na vše, co vás napadne! Přítomní prodejci znají vozy do detailů a vše vám rádi vysvětlí a předvedou.

Testovací jízdy vozů Enyaq proběhnou 13. srpna, stavte se!

 

V Autocentru Šmucler věříme, že podpora sportu a ekologické mobility jsou klíčovými faktory pro vytváření lepší budoucnosti. Jsme hrdi na spolupráci s talentovanými sportovci – podporujeme vrcholovou atletku Terezu Petržílkovou, Padel ligu a klub HC Škoda Plzeň. Zároveň můžeme přispívat k rozvoji udržitelných a zdravých forem dopravy. Proto pro podporu sportovních projektů sázíme i na elektromobily se snahou o zvýšení zastoupení bezemisních automobilů.