Velikonoční otevírací doba: od 29. 3. do 1. 4. 2024 ZAVŘENO. 

SEAT Ibiza získává Red Dot Award 6.4.2017

Vzhled nové Ibizy neprošel jen úpravou barev, designu kol nebo "pošolícháním" vzhledu krytů zrcátek. Španělé se opravdu snažili a výsledek stojí za to! SEAT Ibiza představuje pravděpodobně nejlepší design, který značka v segmentu A0 produkovala. Důkaz, který nelze popřít, je získání ceny Red Dot Award: Produktový design 2017.

Co je to Red Dot Award?

Cena červené tečky - v překladu. Jedná se o nejprestižnější ocenění designérských soutěží na světě a to už od roku 1954. Získání ceny je jakýmsi uznáním mezinárodní kvality a inovace. Red Dot Award se skládá hned z několika dílčích soutěží - ta za produktový design je nejdůležitější.

 

Porota posuzující nejlepší produktový design je složena ze 40 odborníků z celého světa. Tito odborníci nesmí být součástí žádné výrobní firmy a nemohou hlasovat pro produkty, na kterých pracovali. Tímto opatřením se lze zcela vyhnout střetům zájmů a je tak zaručena maximální nestrannost a neutralita hodnotitelů i celé soutěže.

Jaká ibiza je?

Nová Ibiza je snadno rozeznatelná a spojuje sportovnost s komfortem. Tento koncept se snaží SEAT zohledňovat u všech svých modelů už od roku 2012. Ibiza je charakteristická svými Full LED trojúhleníkovými světlomety. V interiéru najdete pak nejmodernější dostupné technologie, jako je 8palcový dotykový displej, Full link systém nebo klimatizaci s filtrem Air Care.

 

"Krátké převisy, čtyři kola na čtyřech rozích, dlouhý rozvor. Sportovní, stabilní a dynamický charakter vozu. Velikost a šířka. Dali jsme nejkrásnější proporce do malého vozu - cílem bylo vytvořit obrovský trojrozměrný efekt s cílem inspirovat nejkritičtější a nejnáročnější oči", dodal Alejandro Mesonero-Romanos - hlavní designér SEATu.

Více o Ibize můžete číst na ->  https://www.smucler.cz/seat/novy-seat-ibiza-oficialne-detailne/