Velikonoční otevírací doba: od 29. 3. do 1. 4. 2024 ZAVŘENO. 

Autocentrum Jan Šmucler se stalo partnerem plzeňských indiánů 31.8.2017

Autocentrum Jan Šmucler se může pochlubit novým významným partnerstvím. Stalo se partnerem plzeňského hokejového klubu HC Plzeň pro nadcházející sezonu, při samotném podpisu smlouvy byl přítomen i generální ředitel klubu Martin Straka.

Ředitel plzeňského klubu Emil Kristek k novému partnerství řekl:  Jsme velmi rádi, že jsme mohli přivítat společnost Autocentrum Jan Šmucler do naší indiánské rodiny. Pro tohoto prodejce automobilů je spolupráce s námi premiérou a já doufám, že navzájem naplníme svá očekávání. Každého partnera, který má zájem podporovat plzeňský hokej, si velmi vážíme."

Autogramiáda hokejistů ve Staňkově

Obě strany jsou s partnerstvím nadmíru spokojeni již v jeho začátku, o čemž svědčí i právě připravovaná akce. Díky této spolupráci se představí hokejisté na chystané AUTO MOTO Show na letišti ve Staňkově, která se koná 23. září. Můžete se tak těšit na exkluzivní autogramiádu vybraných hokejistů a kromě nich se autogramiády zúčastní i Ivan a Klára Trojanovi.

Jedná se o největší motoristickou akci na západě Čech, a tak se můžete těšit na nové a předváděcí osobní automobily Škoda, Volkswagen, SEAT a  Honda, užitkové vozy Volkswagen a také na kvalitou proslulé motocykly Honda. K vidění bude i Škoda Fabia s 1 250 000 najetými kilometry nebo závodní speciál Petra Fulína - Leon Cupra Racer. Budete se moci zúčastnit jízdy zručnosti s inovovaným modelem Crafter a dočkáte se odhalení vozů SEAT Arona a Volkswagen Arteon. Představí se i nový  Civic a futuristický motocykl X-ADV.