Železnorudské slavnosti 1.8.2023

Tentokrát jsme si pro vás připravili nečekanou novinku! Na tradičních Železnorudských slavnostech, které se budou konat 4.-5. 8.2023, se bude rozkládat stánek našeho autocentra Šmucler. Budete mít jedinečnou příležitost prohlédnout si nové vozy Škoda iV.

Autocentrum Šmucler má dlouhodobé zkušenosti s prodejem i servisem vozů Škoda. A nyní máme možnost přivést k vám novou generaci vozů Škoda iV, které jsou nejen moderní a elegantní, ale také šetrné k životnímu prostředí. Těšíme se na vaše reakce a otázky, budeme tu pro vás, abychom vám představili všechny výhody těchto modelů.

Na akci se kromě nás objeví i náš dlouholetý partner WE LOVE ŠUMAVA. Společně každý rok sázíme stromky na Šumavě a snažíme se tak pomáhat přírodě. Ochrana životního prostředí a přírody je pro nás důležitá, proto věříme, že i malý krok může mít velký dopad a naše společné úsilí pomůže zachovat krásu Šumavy pro další generace.

Věříme, že naše auta vás nadchnou a že naše snaha o udržitelnost a péče o přírodu vás inspirují k dalším krokům ke zdravější planetě. Autocentrum Šmucler a WE LOVE ŠUMAVA se těší na vaši návštěvu na Železnorudských slavnostech. Přijďte s námi oslavit léto, poznat nové vozy Škoda iV a podpořit naši snahu o ochranu naší Šumavy. Uvidíme se tam!