Železnorudské slavnosti 2023! 8.8.2023

Železná Ruda po roce opět ožila!

O víkendu jsme na Železnorudských slavnostech vystavovali moderní vozy značky ŠKODA AUTO - Enyaq, Kamiq, Fabii a Octavii. Autocentrum Šmucler, které dlouhodobě prodává a servisuje vozy značky ŠKODA AUTO, se angažuje v ochraně přírody. Pro tyto výjimečné oslavy jsme zvolili moderní generaci modelů ŠKODA iV, které jsou šetrné k životnímu prostředí.

Naše prezentace byla spojená s projektem WE LOVE ŠUMAVA, který na svých cestách využívá právě Enyaq a v přírodě se tak pohybuje tiše, bezemisně a bezpečně.

Ochrana životního prostředí je pro nás důležitá a vnímáme za potřebné podporovat tyto aktivity. I proto jsme stabilním partnerem spolku WE LOVE ŠUMAVA, kterému zajišťujeme mobilitu v podobě elektromobilu ŠKODA ENYAQ. Kluci po Šumavě najezdí stovky kilometrů a autem například zásobují Osvěžovnu u pramene Řezné, dovážejí stromky nebo odvážejí z lesů odpadky. Jejich auto zaručeně poznáte díky unikátnímu polepu vozu z dílny Šmucler Studia.

Na našem stánku jsme pořádali soutěž o jeden Enyaq na víkend. Stačilo uhodnout, kolik stromků se od začátku projektu WE LOVE ŠUMAVA. Je to úctyhodných 30 000!  Jako odměnu za účast v soutěži získal od organizátorů každý popcorn a výherce následně zapůjčení vozu.

Chceme poděkovat všem, kteří navštívili náš stánek na Železnorudských slavnostech, a také těm, kteří pečují o bohatství Šumavy a chrání naši přírodu. Jsme v tom společně, děkujeme za podporu!