Volkswagen ID. EA days za námi! 2.6.2023

Volkswagen ID. EA days: Akce plná novinek a technologických inovací

Minulý týden se v Plzni na farmě Černá ovce uskutečnila akce Volkswagen ID. EA days, která byla zaměřena na představení nejnovějších modelů automobilů značek Volkswagen a Volkswagen Užitkové vozy. Návštěvníci měli možnost vyzkoušet si na vlastní kůži plně elektrický vůz ID. BUZZ nebo zcela nový Amarok.

Kromě testovacích jízd s novými vozy se návštěvníci mohli setkat s inovátorem Filipem Dřímalkou, který jim přiblížil pokrok v oblasti umělé inteligence. Jeho přednáška se zaměřila na trendy a technologické inovace v podnikání, řešení mobility a vývoj umělé inteligence v byznysu.

Elektrický vůz Volkswagen ID. BUZZ byl jedním z hlavních lákadel akce, jelikož se jedná o první elektický model značky Volkswagen užitkové vozy. I.D. Buzz je elektrická čtyřkolka se dvěma elektromotory, pro každou nápravu jeden. Kombinovaný výkon je 275 kW a zrychlení z 0-100 km/h zabere 5,3 sekundy, mnohem zajímavější je ale elektrický dojezd. Vůz totiž může mít akumulátor o kapacitě až 111 kWh, díky kterému podle cyklu NEDC ujede až 600 kilometrů na jedno nabití

Nový Amarok pak představuje další generaci oblíbeného pick-upu značky Volkswagen Užitkové vozy. Jeho design je odvážnější a modernější než u předchozí verze, což mu dodává ještě více atraktivnosti pro zákazníky.

Během akce Volkswagen ID. EA days se návštěvníci mohli dozvědět více o technologických inovacích a trendech v automobilovém průmyslu. Přednáška Filipa Dřímalky poskytla vhled do vývoje umělé inteligence a jejího uplatnění v byznysu, což je stále aktuální téma dnešní doby.

Akce tak nabídla návštěvníkům nejen možnost vidět a vyzkoušet si nejnovější automobilové novinky, ale také diskutovat o budoucnosti mobility a inovacích v oblasti umělé inteligence. Volkswagen ID. EA days tak představují ideální příležitost pro ty, kteří se zajímají o moderní technologie a trendy v automobilovém průmyslu.

 

Jsme nadšeni, že nás naši klienti navštívili v tak hojném počtu a už se těšíme až se společně potkáme na naší další akci.