Volkswagen Connect 28.1.2018

Volkswagen Connect je užitečná aplikace pro chytré telefony, díky které se dozvíte všechny informace o vašem automobilu Volkswagen pomocí propojení přes Bluetooth. Volkswagen Connect je k dispozici pro většinu modelů od roku 2008.

Co musíte udělat?

Jediné, co musíte udělat pro zjištění detailních informací o vašem automobilu, je si bezplatně stáhnout aplikaci Volkswagen Connect a zapojit DataPlug (speciální modul) do diagnostického rozhraní v prostoru pro nohy. Poté už se jen připojíte a můžete detailně sledovat váš vůz.

Co všechno se dozvíte?

V aplikaci máte k dispozici například kompletní přehled o všech zastávkách na tankování paliva, spotřebě, nákladech na palivo a také dokonce nákladech na každou jízdu.

Dozvíte se nejdůležitější informace o vašem vozidle, jako je například množství paliva v nádrži, první registrace, blížící se servisní interval nebo najetou vzdálenost na letních a zimních pneumatikách.

V digitální knize jízd se pro každou jízdy zaznamenává start, cíl, datum a čas, doba jízdy, vzdálenost, průměrná rychlost a náklady na cestu. Záznam jízdy poté můžete exportovat ve formátu PDF.

V aplikaci se také dozvíte polohu vozidla s dobou zaparkování, takže už nikdy nebudete hledat váš vůz na velkém parkovišti nebo v ulicích cizího města. Můžete také zahájit navigaci k místu parkování nebo sdílet jeho polohu dalším lidem.

Další užitečnou funkcí je zobrazení všech servisních partnerů v okolí, v případě zájmu můžete pomocí aplikace poslat údaje o vozidle a servis vás bude kontaktovat s nabídkou. V případě technické poruchy nebo havárie pak můžete díky aplikaci kontaktovat 24hodinovou servisní linku Volkswagen.