Sportmanie 2023! 16.8.2023

Škoda nezkusit vyhrát Enyaq...

Neděle 13. srpna patřila sportovním zážitkům! Od minulé soboty až do 20. srpna máte možnost vyzkoušet nejrůznější sportovní aktivity na plzeňské Sportmanii. K tomu se přidaly nezapomenutelné DNY iV se Škoda Auto.

Událost, která se již stala neodmyslitelnou součástí léta, přilákala do parku za OC Plzeň Plaza nadšené návštěvníky, kteří měli jedinečnou příležitost testovat nejnovější modely automobilů Enyaq RS Coupé, Enyaq a Fabia. U stánku Škoda Auto byla zábava pro všechny celý den. Hlavním lákadlem byly samozřejmě testovací jízdy. Vozy ten den vyjely více než 25x a jejich řidiči si vyzkoušeli nové technologie a jízdu s elektromobilem v městském provozu. K této příležitosti mohli návštěvníci ve speciální soutěži odhadovat celkový počet testovacích jízd, které se v rámci projektu „Dny iV“ uskuteční od června do října, a zapojit se tak do soutěže Škoda Auto o vůz Enyaq na rok.

S Autocentrem Šmucler se na stánku soutěžilo o mokré čistění zdarma a o zapůjčení Škody Enyaq na víkend i na týden. Stačilo vyplnit naši křížovku. Slosování výherců sledujte na našich sociálních sítích 24. srpna. Už na místě jsme odměnili přes 50 soutěžících drobnými dárky od Škoda Auto a Autocentra Šmucler.

Nejmenší návštěvníci ocenili skákací hrad ve tvaru autíčka, dospělí zase využili odpočinkovou zónu s lehátky ve stínu, kde mohli načerpat novou energii.
Odpolední program umožnil setkání s hokejisty HC Škoda Plzeň, Adamem Dvořákem a Danielem Malákem. Pro fanoušky měli připravené kartičky, nevynechali příležitost ani pro společnou fotku. Kromě podpisů si i tito hokejisté vyzkoušeli jízdu s Enyaq RS Coupé. Jak si to užili můžete sledovat na Instagramu.


Děkujeme všem, kteří se zastavili u stánku Škoda a se kterými jsme se potkali na testovacích jízdách. Jsme velice rádi, že jsme mohli podpořit tuto akci a nabídnout vzrušující zážitky. Dny iV jsou důkazem, že automobilový svět může být nejen o rychlosti, ale také o zábavě. Těšíme se na viděnou zase příští léto na Sportmanii.