#SmuclerJizda na FOOD festivalu v Klatovech 25.5.2023

Zažij s námi #ELEKTROjízdu a SOUTĚŽ O AUTO NA VÍKEND!

V sobotu 27.5.2023 od 11:00 hodin se na vás těšíme na Food Festivalu v Klatovech. Připravili jsme si pro vás speciální soutěž #SmuclerJizda, ve které můžete získat ELEKTROAUTO na víkend zdarma!

Food festival bude probíhat celý den a nabídne návštěvníkům širokou paletu lahodných pokrmů, exotických jídel a osvěžujících nápojů. A právě my, Autocentrum Šmucler, jsme se rozhodli přidat do této gastronomické smršti trochu adrenalinu a radosti z jízdy.

Soutěž #SmuclerJizda je jednoduchá - stačí dorazit na Food Festival do Klatov, najít náš stánek s vozem Autocentra Šmucler a zapojit se do soutěže. Všechny účastníky čekají zajímavé úkoly a otázky spojené s automobilovým průmyslem a elektromobilitou. Ze správných odpovědí budeme losovat a ti nejlepší z vás se mohou těšit na hlavní cenu - elektroauto k zapůjčení na celý víkend!

Tím ale naše pohostinnost nekončí. U stánku Autocentra Šmucler si budete moci prohlédnout nejnovější modely elektromobilů, které nabízíme v našem sortimentu. Náš tým odborníků vám rád zodpoví veškeré dotazy a poradí s výběrem ideálního vozu pro vaše potřeby.

Ať už jste milovníkem dobrého jídla, nadšencem elektromobility nebo jen hledáte zábavu pro celou rodinu, Food Festival v Klatovech je to pravé místo, kde strávit sobotu 27.5.2023. Nezapomeňte navštívit náš stánek a zkusit štěstí v soutěži #SmuclerJizda.

Těšíme se na vás! Přijďte ochutnat lahodné pokrmy, poznat nové lidi a zažít atmosféru plnou radosti a dobré nálady.