Šmucler předává flotilu vozů Karlovarskému kraji ve spolupráci se společností ARVAL 4.4.2022

Šmucler předává flotilu vozů Karlovarskému kraji, ve spolupráci se společností ARVAL.

Autocentrum Jan Šmucler předalo Karlovarskému kraji ve spolupráci se společností ARVAL prvních 14 vozů z celkových 32, které budou sloužit k zajištění každodenních aktivit příspěvkové organizace v Karlovarském kraji. 

Předaná základní flotila se skládá především z vozů značky ŠKODA Scala, Karoq, Superb a Octavia, a to hned z několika důvodů. Vedle celkové spolehlivosti a nízkých nákladů těchto modelů, jsme navíc přizpůsobili poměr ceny a komfort odpovídající výbavě. Personál, pro který jsou vozy učeny, tráví při své pracovní činnosti za volantem hodně času, proto jsou vozy vybrány tak, aby se v nich cestující cítili dobře a pohodlně.

 

Na spokojenosti všech zákazníků nám záleží a snažíme se o maximální vstřícnost, proto zajišťujeme veškeré poprodejní služby spojené s pravidelnou údržbou a servisem těchto firemních vozů. Autocentrum Jan Šmucler působí na trhu již 29 let a naše bohaté zkušenosti s údržbou a provozem mnoha firemních automobilových parků, jsou zárukou vysoké kvality, kterou našim zákazníkům nabízíme.

 

Chtěli bychom tímto popřát Karlovarskému kraji mnoho šťastných kilometrů v nových služebních vozech a těšíme se na blízké setkání při dalším předání.