Smlouva o partnerství 25.5.2020

HC Škoda Plzeň a Autocentrum Jan Šmucler  podepsaly pětiletou smlouvu o partnerství.

HC Škoda Plzeň s hrdostí hlásí důležitý podpis. Tentokrát se nejedná o posilu na hráčské pozici, nýbrž partnerského. Na pět let spojí své síly a své jméno se silným partnerem společností Autocentrum Jan Šmucler.

Společnost Autocentrum Jan Šmucler se během krátké doby zařadila mezi nejvýznamnější partnery klubu a nyní se obě strany dohodly na dlouhodobé spolupráci, která byla na slavnostní tiskové konferenci konané dne 25. května 2020 v prostorách autosalonu ŠKODA písemně stvrzena.

„Jedná se o pětiletou smlouvu o výhradním partnerství. Autocentrum Jan Šmucler se stává exkluzivním partnerem v oblasti autosalonů, což znamená, že kromě výrazné finanční podpory klub získává i kompletní servis o vozový park, který rovněž Autocentrum Jan Šmucler dodává,“ uvádí k podpisu smlouvy generální manažer a majitel HC Škoda Plzeň Martin Straka. „Chceme tímto společnosti Autocentrum Jan Šmucler velice poděkovat za tuto podporu a spolupráci. Její výše a dlouhodobost je pro nás klíčová, neboť nám dává jistotu v silném partnerovi. Toto partnerství je o to cennější, že přichází v nejisté době, což pro nás zároveň přináší závazek v podobě vzorné reprezentace partnera.“

Autocentrum Jan Šmucler je tradiční česká rodinná společnost, která patří v západočeském kraji mezi největší prodejce automobilů značek Volkswagen, Volkswagen užitkové vozy, SEAT, ŠKODA, Honda, Honda Moto včetně prodeje ojetých vozidel všech značek. „Rozhodnutí o spolupráci si velice vážíme a jsme rádi, že budeme moci v nelehké době podporovat tým HC Škoda Plzeň na cestě za dalšími sportovními úspěchy. Naše podpora spočívá v zajištění komplexní mobility pro klub a hráče HC Škoda Plzeň. Další část je také finanční podpora pro jednotlivé sezóny,“ říká Jan Šmucler, jednatel společnosti.