Velikonoční otevírací doba: od 29. 3. do 1. 4. 2024 ZAVŘENO. 

Škodovka ovládla dvě kategorie v soutěži Red Dot Award. 7.4.2017

Už po jedenácté je mezi výherci prestižní soutěže Red Dot Award zástupce za českou Škodovku. Píše se rok 2017 a my se dočkali rovnou dvou ocenění! Cenu za nejlepší produktový design získaly vozy Kodiaq a Octavia. Každý vůz je z jiného segmentu a proto je i tohle možné. Další z našich oblíbených modelů - Ibiza - vyhrála tuto cenu za kategorii A0.

O Ibize a ceně Red Dot Award čtěte na ->  https://www.smucler.cz/blog/seat-ibiza-ziskava-red-dot-award/

O ceně Red Dot Award

Co je soutěž Red Dot Award jsme vám prozradili už v článku o výhře nové Ibizy. Ve zkratce: Red Dot Award je soutěž o nejlepší design, kde zasedá 40 hodnotitelů z celého světa. Tito odborníci nesmí být nijak zapojeni do vývoje jakéhokoli produktu a nesmí být součástí žádného výrobního závodu. Jedná se tedy o naprosto nestrannou soutěž, která je pořádána už od roku 1954.

Proč modely Kodiaq a Octavia?

Ať už je to nové SUV nebo kompaktní kombík, novinky nabízí hodně prostoru, skvělé řešení konektivity a řadu asistenčních systémů známých jen z vozů vyšších tříd. Aby mohl být vůz vyhrát, musí být nejlepší v mnoha kritériích, jako je kvalita designu, šetrnost k životnímu prostředí, stupeň inovace nebo funkčnost pro uživatele vozu. 

Škoda cítí hrdost

„Jsme na tato ocenění velice hrdí,“ říká Karl Neuhold, vedoucí designu exteriéru ve ŠKODA AUTO. „Hledáme krásu v jednoduchosti a snažíme se skloubit funkčnost a estetiku. Naše linie jsou čisté, ostré a inspirované tradicí výroby českého křišťálu. Říkáme tomu krystalický design. Tyto prvky se nachází jak v exteriéru, tak i v interiéru, což činí naše modely jedinečnými,“ dodává Neuhold.

Cena červeného puntíku v historii