Velikonoční otevírací doba: od 29. 3. do 1. 4. 2024 ZAVŘENO. 

ŠKODA KUSHAQ: Živé vysílání světové premiéry již 18. března 17.3.2021

› ŠKODA AUTO bude živě přenášet představení svého nového SUV určeného pro Indii
› ŠKODA KUSHAQ je prvním sériovým modelem v rámci produktové ofenzivy projektu INDIA 2.0
› Kompaktní SUV charakterizuje výrazný design a velkorysá nabídka prostoru typická pro vozy značky ŠKODA

Mladá Boleslav/Bombaj, 16. března 2021 – ŠKODA AUTO odhalí 18. března nový model KUSHAQ: zástupci médií a fanoušci značky ŠKODA budou moci v živém vysílání na platformě ŠKODA Storyboard sledovat světovou premiéru nového kompaktního SUV určeného pro indický trh. ŠKODA KUSHAQ v sobě snoubí výrazný design, velkorysou nabídku prostoru, která je typická pro modely značky ŠKODA, a rozměry vozu střední třídy.

Jméno modelu KUSHAQ, s „K“ na začátku a s „Q“ na konci, se opírá o názvosloví úspěšné SUV rodiny značky ŠKODA a pochází z indického jazyka sanskrt starého tisíce let. Slovo „Kushak“ v tomto jazyce znamená krále nebo vládce. KUSHAQ je prvním sériovým modelem, který bude uveden v rámci produktové ofenzivy projektu INDIA 2.0 zahrnující čtyři vozy značek ŠKODA a Volkswagen. Všechny tyto modely, které vychází z modulární platformy MQB-A0-IN koncernu Volkswagen speciálně upravené pro tamější trh, se budou vyrábět přímo v Indii.

Světová premiéra v Bombaji začíná 18. března v 15:45 hodin místního času / 11:15 hodin středoevropského času a na platformě ŠKODA Storyboard  se bude vysílat živě do celého světa.