R-Line 4.6.2017

Není snad nikdo, kdo se o automobily alespoň trochu zajímá a neslyšel o názvu pro sportovně laděné verze osobních vozů značky Volkswagen, verzi R-Line. Modely Volkswagen R-Line nabízí exkluzivní vzhled se sportovním nádechem, nadstandardní funkce a u některých modelů se dočkáte i vyššího výkonu a lepších jízdních vlastností.

Co nabízí?

Poznávacím znamením těchto vylepšených vozů je logo R-Line umístěné na masce chladiče. Další vylepšení se už liší v závislosti na konkrétním modelu, setkat se můžeme s celou řadou designérských prvků, jmenovat můžeme například upravené nárazníky a rozšířené podběhy, černý strop interiéru, dekorační obložení na palubní desce a středové konzoli, pedály z ušlechtilé oceli, prahové lišty s R-Line logem nebo multifunkční kožený volant rovněž s tímto stylovým odznakem.

Jistě také oceníte ergonomicky tvarovaná sportovní sedadla, zatmavená zadní boční skla a zadní sklo nebo lehká slitinová kola, jejichž design je navržen přesně pro tuto speciální edici. U Passatu se dočkáte i zadního spoileru nebo černého leštěného difuzoru a elegantní koncovky výfuku.

Volkswagen ve verzi R-Line nabízí většinu vozů ze své modelové nabídky, konkrétně si v této verzi můžete vybrat modely  GolfPolo,  New BeetleTiguanTouranPassat a  Arteon.