Paket pro špatné cesty 21.7.2017

Potřebujete občas jet po špatné lesní nebo polní cestě, případně chcete jen lépe zvládat nástrahy českých silnic? Škoda vám nabízí ideální řešení, kdy nebudete potřebovat ani žádný terénní vůz, ale vše zvládnete i třeba s rodinným sedanem. Ve volitelné výbavě naleznete položku "Paket pro špatné cesty", která nabízí několik úprav a vylepšení, která vám umožní lepší průchodnost terénem bez toho, aby automobil příliš trpěl.

Důkladná ochrana podvozku

Paket pro špatné cesty obsahuje spodní kryt motoru, ochranu lanovodů, brzdového potrubí a palivového vedení a kryt ramen zadní nápravy. Zároveň se u automobilu zvětší světlá výška o 15 milimetrů díky jiným použitým pružinám. Použité prvky, stejně jako změna světlé výšky, se mohou lišit v závislosti na vybraném modelu. Vždy je tato ochrana zvolena tak, aby danému modelu co nejlépe vyhovovala.

Použitá ochrana má za úkol chránit před mechanickým poškozením, například při styku s nerovnostmi nebo odlétajícími kameny, a také před vnikem nečistot, jako je prach, písek nebo bláto. Paket pro špatné cesty si můžete objednat pro většinu vozů z nabídky automobilky Škoda, například pro  Octavii, Rapid nebo Superb.