Nový Volkswagen Amarok je zpět! 7.6.2023

Jediný prémiový pick-up ve své třídě přijíždí v novém vydání.

 Nový Amarok je tady. A dává řidičům jasný vzkaz: Každá cesta je cílem.

Kompletně přepracovaným vozem s moderními technologiemi a novým designem definuje značka Volkswagen Užitkové vozy nově segment prémiových pick-upů. Protože ať už je nový Amarok používán kdekoli a kdykoli, jeho četné moderní asistenční systémy řidiči nabízejí větší podporu než jeho předchůdci.

Jeho prémiový charakter podtrhují prvky, jako je ambientní osvětlení1 a prémiový zvukový systém Harman Kardon2. Jako outdoorový společník zazáří díky lepším schopnostem v terénu a dostatku výkonu nového motoru V6 TDI. A těm, kteří hledají robustní a spolehlivé užitkové vozidlo, nabízí nové prvky, jako je možnost přívěsu s hmotností až 3,5t pro všechny automatické převodovky a mnoho dalších promyšlených detailů pro každodenní použití. Ať už máte jakkoli různorodé požadavky: Nový Amarok je dokáže splnit téměř bez námahy.

Prémiový design

Nový Amarok se prezentuje výraznými konturami ve zcela přepracovaném designu typickém pro značku Volkswagen Užitkové vozy: o něco delší rozvor  s kratšími převisy zajišťuje větší nájezdové úhly pro lepší průchodnost terénem. Také z čelního pohledu je kladen větší důraz na robustní vzezření než u předchůdce. Moderní LED-Matrix světlomety "IQ.Light "3, na přání dodávaná až 21" kola4, zcela nové exteriérové stylistické pakety s nově navrženým styling barem a schůdky, stejně jako maska chladiče, která - v závislosti na verzi - přechází individuálně do horizontálního členění přední části nebo do designu ve tvaru písmene X5 v nejvyšších stupních výbavy. 

Když už jsme u těch zajímavostí: na ložné ploše mezi podběhy kol je dostatek místa pro příčné naložení europalety, kterou lze připevnit pomocí pevných ok. 

Další novinkou je možnost statického zatížení střechy až 350 kg: nikdy předtím nebylo možné postavit stan na příjemnějším povrchu.

Designové prvky nového Amaroku:

  • Nová mřížka chladiče
  • "IQ.Light "3  LED-Matrix světlomety a zadní  LED6 světla
  • Kola 16"-21"4, terénní pneumatiky All Terrain pro kola do 18".
  • Plastický nápis Amarok na zadních dveřích

Mistr všestrannosti

 

Spolehlivost a všestrannost na každém povrchu? Nový Amarok to má v genech. A rád se tím chlubí: nápis AMAROK je vyražen téměř po celé šířce víka korby.

S řadou nových funkcí je připraven na jakoukoliv výzvu: 

  • ložná plocha zavazadlového prostoru s osvětlením LED, upevňovacími oky, zásuvkou na 12 V, krytem zavazadlového prostoru či krytem zavazadlového prostoru s elektrickým Rollcover systém
  • maximální hmotnost přívěsu až 3,5t (pro všechny verze s automatickou převodovkou)
  • dostatečný prostor na ložné ploše mezi podběhy kol pro příčné naložení europalety, kterou lze připevnit pomocí pevných ok

Kontakty

Ing. Petr Kropáček prodejce nových vozů Plzeň

Václav Marian vedoucí prodeje nových vozů