Nový up! 24.9.2021

Drobek pro všechno

Nový up! je v každém ohledu nezaměnitelný. Není proto divu, že se dokáže přizpůsobit i Vašim přáním. Díky výbavovým paketům se z něj stane ideální společník při realizaci téměř všech Vašich plánů. A současně je to také ten nejosobitější up!,který kdy existoval.

Nový up! má mnoho atrajtivních vlastností.

up!, White up! a Black up!

Bílá a černá jsou nové pestré barvy

 

Design

up!, White up! a Black up!

Bílá a černá jsou nové pestré barvy

Dovolte, abychom Vám představili nový up!. Svěží model, který určuje trendy, nabízí palubní desku v designu "black cube", potahy sedadel v designu "fusion" a 14" ocelová kola, resp. volitelná 15" kola z lehkých slitin "fortaleza".

Chcete se odlišovat? To není žádný problém! Model White up! se dodává se střechou lakovanou v bílé barvě, s bíle lakovanými kryty vnějších zpětných zrcátek, zatmavenými skly zadních bočních oken a sklem okna výklopných dveří zavazadlového prostoru a s výraznými 16" koly z lehké slitiny "la boca white". V interiéru pak bílou stylovou linii doplňuje panel palubní desky v designu "white cube".

Zdá se Vám příliš světlý? U modelu Black up! je naopak vše vyvedeno v černé barvě: Paket samozřejmě zahrnuje také 16" kola z lehké slitiny "la boca black", stejně jako panel palubní desky v designu "black cube".

up! R-Line

Malý, ale nepřehlédnutelný!

up! beats

Kontrola zvuku!

Výbava

 
Sedadla

Naše nejlepší místa

Úložný prostor

Přeroste sám sebe

V novém voze up! máte k dispozici překvapující spoustu místa. Například až pro čtyři osoby. Nebo můžete využití flexibilitu, kterou nabízejí sklopná zadní sedadla, k výraznému zvětšení objemu zavazadlového prostoru. Další místo Vám pak zajistí variabilní podlaha zavazadlového prostoru.

Pořád Vám to nestačí? Díky volitelnému sedadlu spolujezdce s praktickým, kompletně sklopným opěradlem můžete přepravovat i rozměrné a velmi dlouhé předměty.

Klimatizace

Příjemné klima. Za každého počasí.

Příliš horko? Příliš zima? Těžký vzduch? Správné cestovní klima je zcela individuální - a díky sériové manuální klimatizaci je máte ve svých rukou. Pomocí klimatizace "Climatronic", která se dodává na přání, můžete teplotu v interiéru nastavit dokonce s přesností až půl stupně; senzor kvality nasávaného vzduchu integrovaného antilergenního filtru pak udržuje uvnitř vozu čistý vzduch.

Kola

Zde se vše točí okolo Vás

Máte rádi změnu? Nový up! také. Proto má každý model svůj vlastní styl - a tomu odpovídající kola z lehké slitiny. Který design je ten Váš?

Konektivita

 

Držák "maps + more dock" a aplikace "maps + more"

Váš cíl se nachází ve Vašem chytrém mobilním telefonu

Máte u sebe Váš chytrý mobilní telefon? Pak jej jednoduše upněte do držáku "maps + more dock"¹ umístěného ve výši očí a příslušná bezplatná aplikace v novém designu Vás nejen spojí s automobilem, přáteli nebo seznamem Vašich skladeb, ale ukáže Vám také, kam máte jet. Prostřednictvím USB portu integrovaného v "maps + more dock" se kromě dat přenáší také energie, takže baterie připojeného mobilního telefonu bude vždy plně nabitá. Nastupte si, připojte Váš chytrý mobilní telefon, spusťte aplikaci a vydejte se na cestu.

¹ Software a držák nejsou kompatibilní se všemi modely chytrých mobilních telefonů. Více informací získáte u Vašeho prodejce automobilů Volkswagen.

Rádio

Vždy v dobré náladě: Vaše oblíbené skladby

Rádio hraje pouze vynikající hudbu? To zní jako naše rádio "composition phone", které se nyní dodává sériově. Součástí jeho výbavy je multimediální rozhraní AUX-IN, slot na SD kartu, USB port a telefonní rozhraní, které umožňuje snadné připojení chytrého mobilního telefonu nebo jiného zdroje zvuku, ze kterého můžete přehrávat Vaše oblíbené skladby. Součástí sériové výbavy jsou dva reproduktory, jejichž počet může být na přání zvýšen až na šest. Zvolit si můžete také příjem digitálního rozhlasového vysílání DAB+.

We Connect

Vy a Vaše auto – dokonale propojeno

Bezplatná aplikace We Connect Go promění Váš nový up! obratem na automobil připojený do sítě. V kombinaci se sériově dodávanou jednotkou DataPlug pak máte prostřednictvím Vašeho chytrého mobilního telefonu přístup ke všem důležitým datům o vozidle, jako např. stavu počítadla kilometrů, nebo získáte přehled o termínech servisních prohlídek. V případě poruchy můžete přímo z aplikace kontaktovat horkou linku Volkswagen v příslušné zemi, která je k dispozici 24 hodin denně, nebo nejbližší servis Volkswagen, a to i v zahraničí.

Asistenční systémy

 

Dopředu, dozadu, do strany

ParkPilot

Těsné parkovací místo? Pro Váš nový up! to nepředstavuje žádný problém - a už vůbec ne pro Vás. Pokud nevidíte, kolik místa Vám ještě zbývá, volitelný systém ParkPilot Vás upozorní prostřednictvím akustických signálů i optického zobrazení na překážky za vozidlem. Praktický asistent ParkPilot je součástí volitelného paketu "Asistenti".

Díváte se vpřed a přitom vidíte dozadu

Zpětná kamera

Tři oči vidí více než dvě. Volitelná zpětná kamera Vám po zařazení zpátečky na displeji rádia ukazuje to, co byste za Vaším novým vozem up! mohli snadno přehlédnout. Například nízké sloupky. Zpětná kamera, která je součástí našeho volitelného paketu "Asistenti", navíc při couvání doplňuje obraz pomocnými liniemi, díky nimž můžete lépe odhadnout vzdálenost.

Nenechte se rozptylovat

Asistent pro udržování vozu v jízdním pruhu „Lane Assist“

Tento asistent má schopnosti řidiče. Po aktivaci asistenta "Lane Assist", systém od rychlosti 65 km/h v rámci možností rozpozná, zda a kdy vozidlo neúmyslně vyjede na hranici jízdního pruhu, a prostřednictvím protipohybu řízení Vás vrátí zpět do stopy. Při překročení hranice jízdního pruhu Vás pak systém upozorňuje citelnými vibracemi volantu a snaží se vrátit Vaši pozornost zpět k dění v silničním provozu.

Budete vědět vše důležité

Rozpoznávání dopravních značek

Pozor: Zóna 30! Systém rozpoznávání dopravních značek zobrazuje ve Vašem zorném poli značky s omezením rychlosti a Vy tak už žádnou z nich nepřehlédnete. V nepřehledných situacích tak budete mít stále přehled o maximální povolené rychlosti a můžete se lépe soustředit na situaci v provozu. Aplikace Vás také upozorní v případě, že dojde k překročení maximální povolené rychlosti. Vše samozřejmě funguje pouze v rámci možností systému - systém čte navigační data, ale neumí aktivně rozeznávat např. dočasné dopravní značení.

Udělejte si sami názor na nový up!