Modernizovaná ŠKODA KODIAQ 30.6.2021

Vylepšený designový jazyk značky ŠKODA a nové offroadové designové prvky.

Prostorný interiér je komfortnější a využívá trvale udržitelné materiály.

Poprvé nabízí ŠKODA KODIAQ Matrix-LED přední světlomety a Top ergonomická sedadla.

Úspornější motory generace Evo a nová vrcholná motorizace modelu KODIAQ RS.

Vůz je k dispozici ve výbavových stupních Ambition, Style a ve verzích L&K, SPORTLINE a RS.

Čtyři roky po uvedení na trh prochází světově úspěšné SUV ŠKODA KODIAQ rozsáhlou modernizací. Vůz přináší vylepšený, výraznější designový jazyk. Poprvé nabízí KODIAQ Matrix-LED přední světlomety a Top ergonomická přední sedadla s ventilací a masážní funkcí. Do široké nabídky úsporných motorů generace Evo patří také nový výkonnější motor TSI vrcholného sportovního modelu KODIAQ RS. Vůz, který může být na přání konfigurován jako sedmimístný, je dostupný ve výbavových stupních Ambition, Style a ve verzích L&K, SPORTLINE a RS.

Thomas Schäfer, předseda představenstva společnosti ŠKODA AUTO, říká: „Před čtyřmi lety přinesl KODIAQ do segmentu vozů SUV přednosti vozů ŠKODA, mezi které patří velkorysý prostor, mnoho prvků Simply Clever a vynikající poměr ceny a užitné hodnoty. Tyto přednosti nabízí samozřejmě také modernizovaná verze bestselleru značky ŠKODA. Model KODIAQ jsme dále vylepšili. Současná verze tak nyní nabízí vyšší úroveň komfortu, efektivnější motory a svěží, výrazný vzhled. Jsem přesvědčen, že modernizovaná verze naváže na úspěšný příběh vozu KODIAQ.“

Ještě výraznější vzhled, poprvé v nabídce na přání Matrix-LED přední světlomety

Modernizovaný model KODIAQ má vylepšený designový jazyk vozů SUV značky ŠKODA. Ve výbavových stupních Ambition a Style je součástí předního a zadního nárazníku lišta s hliníkovým dekorem, která dodává vozu robustní vzhled. K výraznějšímu designu přispívá rovněž nová přední část se vzpřímenější šestihrannou maskou chladiče. LED přední světlomety, které jsou součástí standadní výbavy, jsou užší a působí tak dynamičtějším dojmem. Poprvé ŠKODA KODIAQ nabízí na přání Matrix-LED přední světlomety. 19" kola z lehké slitiny Procyon a 20" kola z lehké slitiny Sagitarius vozu KODIAQ RS mají odnímatelné kryty, které vylepšují jejich aerodynamické vlastnosti. Speciální aerodynamická kola, nový přední a zadní nárazník a nový černě lakovaný střešní spoiler s finlety po stranách přispívají ke snížení odporu vzduchu.

Interiér šetrnější k životnímu prostředí, poprvé v nabídce na přání Top ergonomická přední sedadla

Moderní vzhled interiéru dotvářejí nové dekorační lišty, nové kontrastní prošívání a ambientní LED osvětlení s rozšířenými funkcemi. KODIAQ také poprvé nabízí na přání elektricky nastavitelná Top ergonomická přední sedadla s potahem z perforované kůže, ventilací a masážní funkcí, která jsou součástí komfort paketu Top. Pro výbavový stupeň Style jsou na přání dostupná ekologická sedadla s kvalitními potahy z trvale udržitelných veganských recyklovaných materiálů. 

Neváhejte kontaktovat naše prodejce:

Josef Šedivý vedoucí prodeje nových vozů Škoda

Kristýna Štollová prodejce nových vozů Volkswagen