Letošní AUTOSHOW překonala všechna očekávání 4.10.2023

Rekordní účast na AUTOSHOW!

Je nám potěšením poděkovat všem návštěvníkům za účast, která překonala naše očekávání. Díky vám se AUTOSHOW 2023 stala největší automobilovou událostí roku!

Vypravili jsme přes tři sta testovacích jízd s nejnovějšími vozy včetně elektromobilů. Další desítky vystavených vozidel na AUTOSHOW představilo nejpreferovanější automobilové značky z portfolia Autocentra Šmucler a servisní technici celé odpoledne zodpovídali dotazy a rady ohledně údržby vozidel a nabídky servisních služeb Autocentra.

Zábava pro celou rodinu

Den plný zábavy si užili celé rodiny. Ti nejmenší měli radost z malování na obličej a skákacích hradů, větší byli nadšení z jízd na motokárách. Někteří z nich dokonce projevili svůj talent a nominovali se do soutěžního klubu.

Proběhly ukázky hasičské techniky záchranného sboru Plzeňského kraje a někteří si stihli vyzkoušet i padelové hřiště, které na místě postavili zástupci Tenis & Padel klubu Písečná. Na hlavním pódiu měli prostor vystupující soubory, např. Blue Wings Cheerleaders a bubeníci Wild Sticks, hokejisté HC Škoda Plzeň si rádi udělali čas na autogramiádu a setkání s fanoušky. Na stage s T-Rockem zavítala i atletka Tereza Petržilková a kluci ze spolku We Love Šumava návštěvníky pozdravili ze svých cest po Šumavě na dálku na LED obrazovce.

Jako každoročně se na AUTOSHOW soutěžilo o zajímavé ceny. Největším lákadlem bylo zapůjčení auta na víkend, týden a dokonce i na rok.

Program zakončil energický koncert rockové kapely Divokej Bill, na který dorazily další stovky návštěvníků. Bylo to skvělé zakončení nádherného dne plného automobilů a zábavy.

Vítejte ve vzdělávacím světě ŠMUCLÍKŮ

Na letošní AUTOSHOW byl oficiálně představený bonusový program ŠMUCLÍK. „V Autocentru Šmucler věříme, že finanční gramotnost by měla být součástí každodenního života. Proto je naším cílem spojit zábavu s učením a motivovat děti ke správným finančním rozhodnutím," popisuje bonusový program Ing. Martina Šmuclerová. „První Šmuclíky získaly děti splněním úkolů na stáncích na Autoshow, ale program pokračuje dále. Bankovky mají děti možnost získat při návštěvě Autocentra Šmucler, na našich eventech nebo třeba na hokejovém stadionu. Zkrátka všude, kde se objeví náš gepardí maskot - ten má ŠMUCLÍKY vždy u sebe," pokračuje dále Martina Šmuclerová.

Autocentrum je s vámi již 30 let

Aktivity Autocentra v tomto roce zdaleka nekončí. V Plzni se již otevřel nově vybudovaný  moderní showroom pro ojeté vozy! Na konci října přivítá své první zákazníky i nový salon pro značku Hyundai. A Klatovy se do konce roku rozšíří o nové vozy a servis pro značku Peugeot.

Ještě jednou děkujeme všem, kteří jste zavítali na AUTOSHOW na staňkovské letiště.