Léto u Šmuclera bylo ve znamení festivalů 7.11.2022

Letní měsíce jsou nenávratně za námi, proto stojí za připomenutí, jaké bylo léto v Autocentru Šmucler. V letošním roce jsme se totiž více zapojili do kulturního života v Plzni, a to hlavně díky partnerství s filmovým festivalem Finále Plzeň.

Hlavní program festivalu odstartoval sice až na konci září, ale celé léto běžel program na hradech a zámcích v okolí Plzně. Na těchto místech si mohli návštěvníci všimnout našich vystavených vozů, ale také nového videospotu, který předcházel každému promítání. Na samotný festival Finále, který trval téměř týden naše společnost zapůjčila osobní vozy značek ŠKODA, Volkswagen a Cupra. Celá flotila byla k dispozici jak organizačnímu týmu, tak umělcům a hostům festivalu. Co ale návštěvníky festivalu zaujalo nejvíc, bylo instagramový rám před vchodem do Měšťanské besedy, kde si mohli pořídit fotku a také vyhrát zapůjčení auta na víkend.

Spolupráci s festivalem Finále Plzeň jsme uzavřeli na tři roky a věříme že se na festivalu potkáme i příští rok.

Podporujeme nejen kulturu, ale i akce nabité sportem, proto jsme i letos byli partnerem Sportmanie Plzeň. Sice nás koncem srpna trochu pozlobilo počasí, ale ti, kteří na předváděcí jízdy elektrického modelu ŠKODA Enyaq iV cupé přišli, rozhodně nelitovali. Kromě testovaček si mohli návštěvníci vyzkoušet ŠKODA bowling, zasoutěžit si o ŠKODA Enyaq iV na rok nebo si otestovat svoji fyzickou kondici na některém ze stanovišť Sportmanie.

Těšíme se na společné kulturní a sportovní zážitky příští rok!