Květinová dívka 2023 25.6.2023

Po několika leté odmlce se v plzeňské ZOO opět volil titul Květinová dívka. Účastnila se desítka děvčat ve věku 12 – 16 let. Každá soutěž krásy má své disciplíny, ani tato nebyla výjimkou. Soutěžící musely splnit stanovené úkoly – mimo jiné odprezentovat model šatů v kombinaci se zvoleným účesem a líčením či promluvit o nejoblíbenější květině. Proběhly i rozhovory děvčat s vybraným členem poroty a rozmanité dotazy nastínily povahu i záliby mladých slečen. V porotě, vedle dalších úspěšných podnikatelů a politiků, také zasedl Jan Šmucler, jednatel Autocentra Šmucler.

Ocenění převzaly čtyři dívky – o třech místech rozhodla porota, čtvrté zvolili návštěvníci. Na výherkyni samozřejmě čekala květinová korunka.

O zážitek měli postaráno i fanoušci soutěžících a návštěvníci ZOO, kteří zavítali do atria před Tropický pavilón. Celý den se zde vystavoval Volkswagen Amarok a CUPRA Formentor. Každý měl šanci zúčastnit se slosovatelné soutěže o auto na víkend. Stačilo se vyfotit u našeho fotorámu a na sociální síti pak k fotce označit Autocentrum Šmucler a připojit #KvetinovaDivka. Zážitková jízda exkluzivním vozem čeká i vítězku Květinové dívky 2023.

Všem zúčastněným dívkám chceme ještě jednou poděkovat. Bylo úžasné sledovat, jak odvážně jste se prezentovaly a s jakým nadšením jste hovořily o svých zájmech. Věříme, že pro vás účast v soutěži byla velkou zkušeností.

ZOO Plzeň vytvořila příjemné zázemí pro konání soutěže. Děkujeme za krásné okamžiky! Se Zoologickou a botanickou zahradou Plzeň navázalo Autocentrum Šmucler dlouhodobou spolupráci, proto o společných akcích v brzké době ještě uslyšíte.