KRAMPUSlauf Klatovy 2022 5.12.2022

V sobotu 3. prosince v podvečer se otevřely brány pekla a mezi návštěvníky KRAMPUSlaufu v Klatovech vtrhly čtyři desítky Krampusáků, kteří měli jediný úkol – sebrat hříšníky a provinilce. Došlo na všechny a brali to pěkně podle abecedy, celé akci totiž velel samotný pán pekel Lucifer.

Tak nějak vypadal sobotní večer v Autocentru Šmucler v Klatovech, kde se konal již čtvrtý ročník akce s názvem KRAMPUSlauf. Než na scénu vyrazili Krampusáci mohly si asi tři tisícovky diváků zazpívat s revivalem Tří sester, zaposlouchat se do vánočních písní dětského sboru nebo prožít netradiční vánoční příběh, který vyprávěl samotný Mikuláš.
Aby příchod Krampus čertů byl opravdu velkolepý, předcházela mu laserová a ohňová show v podání uskupení Pyroterra a nechyběl ani ohňostroj doprovázený songem Highway to hell.

„KRAMPUSlauf je už v Klatovech zavedenou akcí a jsme rádi, že jsme ji letos mohli uspořádat pod hlavičkou Autocentra Šmucler. Doufám, že se všichni návštěvníci dobře bavili a dorazí i na další akce, které chystáme v příštím roce pořádat,“ uvedl Miroslav Bláha, jednatel Autocentra Šmucler.

                                                                                       Kompletní fotogalerie