Klatovy ovládla Motoristická pouť! 17.7.2023

Pouť v klatovském Autocentru byla víc než jen zábava pro motoristické nadšence!

Autocentrum Šmucler Klatovy bylo v sobotu 8. července 2023 dějištěm 16. ročníku nezapomenutelné Motoristické pouti. Od ranních hodin se do Autocentra hrnuly davy lidí, připraveni užít si program plný zábavy a atrakcí, které byly nachystány.

Areál klatovského Autocentra poskytl neuvěřitelných 15 000 metrů čtverečních plných zábavy a stal se magnetem pro malé i velké motoristické nadšence. Jednou z největších lákadel byly auto novinky v podobě vozů VW ID.Buzz, VW Amarok, Hyundai Ioniq 5 a Ioniq 6, které přilákaly zvědavé pohledy návštěvníků. Nejenže si lidé mohli tyto vozy prohlédnout, ale také si je mohli vyzkoušet při testovacích jízdách. Nabídka zahrnovala více než 20 vozů, včetně závodního simulátoru, který vnesl do poutě adrenalinovou atmosféru.

Avšak motoristická pout nenabídla jenom procházku mezi automobily. Pro děti byla připravena široká škála atrakcí – jako jsou skákací hrady, překážková dráha Wipe out, závody s RC modely, motokáry, a dokonce virtuální realitu. Na hlavním pódiu nechyběly vystoupení různých tanečních souborů, od dětských a folklórních až po exotické tance. Zájem byl o podpisy hokejistů HC Škoda Plzeň, kteří byli na pouť pozváni. Velký ohlas zaznamenal motokrosový jezdec Petr Polák – diváci se zájmem sledovali jeho adrenalinové vystoupení, při kterém předvedl odvážné skoky přes překážky.

Food zóna s bohatou nabídkou lahůdek byla samozřejmostí a poskytla návštěvníkům možnost odpočinku a relaxace. Zajímavým doplňkem byl barber shop, kde se zkušeně postarali o úpravu vizáže dětských i dospělých návštěvníků.

Po celý den lidé pravidelně vstupovali do zázemí salonů jednotlivých značek na obhlídku nových modelů i k ojetým prověřeným vozům. Zájem o testovací jízdy byl tak velký, že naše vozy vyjely více než 300krát. Obrovským lákadlem byla navíc pouťová akce na nové a roční vozy, kterou v den konání poutě využilo více než 25 zájemců. Svůj vůz si mnozí návštěvníci vybrali i z bazarové nabídky.

Motoristická pouť v klatovském Autocentru Šmucler se opět potvrdila jako nezapomenutelná událost. Tento ročník přinesl nejenom zábavu a atrakce, ale také možnost vyzkoušet si nejnovější vozy na trhu a přinést domů kousek motoristického dobrodružství.

Připomeňte si pouťový den v reportáži: