Karoq se ukáže na startu slavné Tour de France 30.6.2017

V sobotu 1. července bude moci veřejnost poprvé spatřit novou Škodu Karoq naživo a bez kamufláže. Představí se ve velkém stylu, Karoq se totiž zhostí role hned tří servisních automobilů na velmi divácky přitažlivé Tour de France. Je jisté, že i mnoho fanoušků cyklistiky nenechá tato událost chladné a novinka se stane jedním z důležitých témat v dějišti závodu.

Připravit ke startu!

Na startu slavného cyklistického závodu, u kterého se jedná již o 104. ročník, se na startu ukáže právě Karoq a bude si chtít strhnout část pozornosti pro sebe. Těšit se můžete na Karoqa, ať již na živo nebo u televizních obrazovek, v bílé a šedé barvě. V elegantním bílem laku budou dva vozy, zatímco třetí vůz bude v barvě šedé, v odstínu Steel. Doprovázet budou týmy Dimension Data (Jihoafrická republika), Lotto Jumbo (Nizozemsko) a Lotto Soudal (Belgie).

Poprvé na silnici

Světovou premiéru si odbyl ve Stockholmu, na silnici ho takto odhaleného budeme moci spatřit poprvé, a tak si to rozhodně nenechte ujít. Škoda je partnerem největšího závodu cyklistů na světě už dlouhých 14 let a jak je vidět, tato spolupráce se nudnou rozhodně nestala, ale naopak se automobilka Škoda snaží závod ještě více ozvláštnit a evidentně se jí to daří.

Jaký Karoq je?

Design Karoqu se drží posledních trendů a navazuje tak na poslední modely od Škody a jeho sportovní vzhled do dějiště závodu skvěle zapadne. V nabídce motorů je možné vybírat z pěti možností. Výkon nabízených pohonných jednotek se pohybuje od 85 do 140 kW. Samozřejmě nezaostává ani v moderních technologiích, kde nabízí širokou škálu jízdních asistentů a snad všechny současné požadavky na konektivitu včetně Wi-Fi hotspotu s LTE připojením.