I v nadcházející sezoně jsme partnerem plzeňského hokeje 11.9.2018

I v nadcházející hokejové sezoně bude Autocentrum Jan Šmucler partnerem plzeňského hokejového klubu. Může se dokonce pochlubit výhradním zastoupením mladoboleslavské automobilky Škoda na plzeňském ledě. Modely značky Škoda tak budete pravidelně vídat přímo na ledové ploše.

V rámci spolupráce se můžete těšit na soutěže, které budou probíhat o přestávkách mezi třetinami, jak už je při hokejových utkáních zvykem. Výherci soutěže se samozřejmě mohou těšit na zajímavé výhry. Na multimediální kostce nad ledem se bude při každém utkání promítat spot prezentující širokou nabídku služeb Autocentra Jan Šmucler.

Přijďte si pro podpis na Auto Moto Show

Díky partnerství s plzeňským hokejovým klubem se budete moci setkat s hokejisty na chystané Auto Moto Show, která se uskuteční 22. září na letišti ve Staňkově. Chybět samozřejmě nebude autogramiáda, při které vám hokejisté rádi věnují svůj podpis, a zúčastní se jí rovněž i automobilový závodník Petr Fulín, který se na trati prohání ve speciálu Cupra TCR.

O hudební doprovod se postará skupina Mandrage a v neposlední řadě budete moci obdivovat vozy značek  Volkswagen, Škoda, SEAT a Honda. Chybět nebudou ani motocykly od této japonské značky.