Hyundai na nové adrese | Borská 59 26.7.2023

Máme pro vás skvělé zprávy! Autocentrum Šmucler Plzeň se nově rozrůstá o značku Hyundai.

V červenci jsme odstartovali servis značky Hyundai, který je plně vybavený nejmodernější technologií. Služby pro vás zajišťují profesionální technici vyškoleni pro vozy Hyundai. Náš tým servisních techniků je připravený kompletně se postarat o váš vůz s precizností a pečlivostí. Objednejte se na servis telefonicky nebo online a užijte si klidnou a bezproblémovou jízdu.

Ale to není vše! V září otevřeme zbrusu nový salón značky Hyundai

Přišli jsme s vizí vytvořit pro vás příjemné prostředí, ve kterém budete moci objevovat a prozkoumávat nejnovější modely vozidel od značky Hyundai. Autosalón vám během návštěvy poskytne maximální komfort. Můžete se těšit na představení nových modelů vozů Hyundai, které přináší inovace a technologické pokroky. Od elegantních hatchbacků po pohodlné SUV a moderní elektromobily – nabídka zahrnuje vozidla opravdu pro každého zákazníka.  

V Autocentru Šmucler jsme připraveni plnit vaše nejvyšší očekávání. Přijďte a přesvědčte se o kvalitě sami. Naše týmy v Plzni a v Klatovech jsou připraveny poskytnou prvotřídní služby a postarají se o váš vůz Hyundai s péčí, kterou si zaslouží.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Kontaktujte kolegy

Jan Sedlák prodejce nových vozů Hyundai

Ondřej Štych vedoucí prodeje nových vozů Hyundai