Hledáme šikovné ruce... 30.1.2017

Pracujte pro společnost Autocentrum Jan Šmucler

Autocentrum Jan Šmucler je společnost, která působí v plzeňském regionu již 23 let. V současnosti zaměstnává téměř 70 zaměstnanců. V letošním roce připravuje výrazné rozšíření servisního zázemí, s tím souvisí rozšíření počtu pracovních míst až na více než 100. V tuto chvíli tak nabízíme práci vyučeným automechanikům, autoklempířům, autolakýrníkům. Využijte příležitosti a přijďte se k nám podívat. Rádi Vás provedeme naším stávajícím i novým zázemím, zodpovíme veškeré dotazy. Budete mít také možnost vidět své budoucí kolegy přímo při práci.

A na co se nás uchazeči nejčastěji ptají:

S kým budu pracovat? Kdo bude mým šéfem?
Jsme tým, pro které nejsou auta jen práce ... K dispozici jsou po celou dobu zkušení dílenští mistři, který řídí a rozděluje práci na dílně a jsou schopni  Vám kdykoliv se vším pomoci. Další úzká spolupráce je s pracovníky skladu, se servisními poradci.

Je nutná praxe?
Praxe v oboru je nezbytnou podmínkou, ale i čerství absolventi jsou vítáni.                

Nevadí, že jsem dosud nepracoval ve značkovém servisu?
Určitě nevadí. Sami Vám zvýšíme kvalifikaci a odbornost a to přímo od výrobců jednotlivých námi zastupovaných značek. Pro nás jsou podstatné obecné znalosti a zkušenosti, šikovné ruce, chuť do práce a chuť učit se nové věci.

Jak je to se zaškolením a možností dalšího rozvoje?
Autocentrum Šmucler společně se zastupovanými značkami podporuje a zajišťuje pravidelné odborné vzdělávání. Každá pracovní pozice má nastavenou takzvanou kvalifikační cestu, v rámci které se stáváte specialistou na daný typ oprav – např. motory, převodovky… Značky také pořádají pro mechaniky různé odborné soutěže s celosvětovou působností, kde je další prostor pro osobní rozvoj.

Jaké budu mít ke své práci vybavení?
V Autocentru Šmucler se pracuje v novém a čistém prostředí, které splňuje náročné požadavky zastupovaných značek. Každý zaměstnanec má k dispozici veškeré své potřebné vybavení a nástroje v té nejlepší kvalitě. Toto vybavení je pravidelně doplňováno a modernizováno dle požadavků výrobců a v neposlední řadě podle potřeb zaměstnanců.

Jaké poskytujete zázemí?  Jak je to s obědy?
Pro zaměstnance je vytvořeno přátelské a vlídné pracovní prostředí. Každý zaměstnanec má k dispozici šatnu s vlastní skříňkou, šatny mají dostatečné hygienické zázemí. Zaměstnavatel přispívá z větší části na obědy a to formou zajištění obědu přímo ve vlastní jídelně, v areálu společnosti. Výběr z několika jídel a kompletním servisem je  samozřejmostí.

Jaké benefity poskytujete?
Pro své zaměstnance máme připravenou celou řadu benefitů. Od možnosti pronájmu nového firemního vozidla různých typů ke každodennímu používání (využívá cca 80 % zaměstnanců), přes příspěvky na stravování, možnosti využití  zvýhodněných tarifů operátorů a bankovních služeb, možností krátkodobých zápůjček vozidel, např. na dovolenou, pro stěhování, a mnoho dalších.

A co mzda?

Každý zaměstnanec dostává mzdu v závislosti na svém pracovním výkonu a nasazení. A co je důležité, celá mzda, včetně veškerých odměn je uváděna na výplatních páskách a tvoří základ nejen pro důchodové pojištění.

Zaujali jste mě, co mám teď udělat?
Zavolejte na telefonní číslo 721 520 023 panu Petru Bockerovi a domluvte se na osobní informativní schůzce. Přijďte se podívat do prostředí, kde byste mohli pracovat. Zeptejte se na cokoliv Vás zajímá a pojďte společně s námi najít odpovědi.

Konkrétní volné pozice najdete zde.