Food Festival Klatovy 27.5.2023

V sobotu 27.5.2023 se od 10:00 konal v Klatovech již druhý ročník Food Festivalu. Ve Vrchlického sadech to letos žilo. Počasí bylo na jedničku s hvězdičkou a stánky se oproti minulému roku rozrostly minimálně o polovinu. Návštěvníci tak mohli okusit více zahraničních streetfoodů, než doposud.

Chuť k jídlu si návštěvníci mohli udělat vyzkoušením našich nejnovějších elektromobilů. Na výběr bylo ze Škody ENYAQ, Hyundai IONIQ nebo VW ID.Buzz. Poslední zmiňovaný vzbudil mezi místními největší rozruch. Každopádně musíme říct, že všechny vozy byly v jednom kole. Na akci také probíhaly dvě Šmucler soutěže. Na jedné straně festivalu byl vystavený nový Hyundai Kona společně se Šmucler fotorámem a hashtagem #SmuclerJizda. A v čem že soutěž spočívala? Bylo to naprosto jednoduché. Stačilo se vyfotit v rámu, přidat fotku na sociální sítě s #SmuclerJizda a počkat na nedělní vylosování.

Druhá soutěž byla také o auto na víkend, ovšem odehrávala se na druhé straně Food festivalu u testovacích jízd. Soutěžící si měli tipnout, kolik budou mít elektro vozy po celém dni ježdění kilometrový dojezd. Při plném nabití všech tří vozů to čítalo 1427km. Po ukončení testovacích jízd byl součet dojezdu všech vozidel 994km.
Nejblíže se trefil pan David ze Sušice, který tipoval rovných 1000km.

Autocentrum Šmucler bylo v roli hlavního partnera festivalu. Děkujeme za spolupráci!

Krásné prostřední festivalu blízko náměstí v Klatovech nabídnul skvělý zážitek nejen pro milovníky jídla, ale i pro nadšence do elektromobility.

Partnerům děkujeme za spolupráci, zaměstnancům za skvělou reprezentaci a již teď se těšíme na další ročník!


Děkujeme, že jste s námi!
Autocentrum Šmucler.