Finále Zaměstnanecké ligy 2023 22.6.2023

Zaměstnanecká liga byla opět nezapomenutelným sportovním zážitkem!

Minulý týden se odehrály finálové zápasy Zaměstnanecké ligy Deníku v Roudnici nad Labem. Amatérského fotbalového turnaje v malé kopané se zúčastnily i dva týmy Autocentra, do hlavního kola se bohužel neprobojovaly. Populární akce přilákala řadu zaměstnanců firem z celé republiky, kteří soutěžili nejen o vítězství samotné, ale také o atraktivní ceny.

V průběhu celého turnaje mělo Autocentrum Šmucler důležitou roli - podpořilo tuto skvělou akci zapůjčením vozidel Škoda Octavia a Volkswagen Crafter. Pořadatelé ligy tak měli větší komfort při transportu a produkční činnosti tohoto velkého a náročného turnaje.

Návštěvníci si mohli prohlédnout vystavené vozy Hyundai i30 a Cupra Leon, které nejenže ohromily svým designem, ale také představily dokonalou kombinaci stylu a výkonu.

Ale to nebylo vše! Proběhlo také losování o zapůjčení auta na víkend. Výherce se může těšit na nezapomenutelnou jízdu. Fotbalisté byli rovněž odměněni za účast drobným dárkem za svou bojovnost na hřišti.

Zaměstnanecká liga je skvělým příkladem toho, jak sport dokáže propojit lidi a přinést skvělé zážitky. Doufáme, že se příští rok opět potkáme.

Tímto bychom chtěli vyjádřit naši vděčnost všem, kteří se na akci podíleli. Bylo to perfektní!