Velikonoční otevírací doba: od 29. 3. do 1. 4. 2024 ZAVŘENO. 

DIVOKEJ BILL v Prazdroji! 5.6.2023

Ve středu 31.5. Autocentrum Šmucler předával kapele Divokej Bill nového Craftera pro lepší logistiku a technické zajištění právě začínajícího turné 25 let tour 2023.
Kluci si ho mohli rovnou vyzkoušet v pátek 2.6. při první zastávce v Plzeňském Prazdroji a Autocentrum Šmucler u toho nechybělo!

Vystavoval se zde velmi oblíbení VW ID. BUZZ, Škoda Karoq, a také nová Cupra Born, která byla spojena se soutěží ve fotorámu. Naše hostesky zde rozdávali magnetový otvírák, který připomněl, že Autocentrum Šmucler je s vámi už 30 let!

První zastávka tour 25 let byla velká show. Koncert trval necelé dvě hodiny a přes 3000 fanoušků se ho nemohlo nabažit. Nejenže to byl první koncert letní tour, ale kluci zde křtili svoje čerstvě nové album Bazilišek. Fanoušci se tak po šesti letech konečně dočkali a možná i to pomohlo k neuvěřitelné atmosféře. Členové skupiny Roman Procházka a Adam Karlík plzeňské publikum velmi vychválili a nemohli si přát lepší start své životní tour. Taktéž si velmi vychvalovali nového člena kapely, který jim pomáhá hladce zvládnout velmi nabouchanou šňůru koncertů napříč celou Českou republikou.

Klukům přejeme šťastné kilometry a bezproblémovou tour. Na spojení Šmucler & Divokej Bill se v brzké době můžete těšit v Praze 28.6. a v Klatovech 30.6. Na akci v Klatovech budeme opět soutěžit o dva lupeny!

Více informací se dozvíte na našem Facebooku a Instagramu, tak nás nezapomeňte sledovat!