Dětský program Šmuclík 27.9.2024

Vítejte v zábavním a vzdělávacím světě ŠMUCLÍKŮ

Víc něž jen odměna
Dětský program ŠMUCLÍK přináší nejen zábavu, ale i důležité vzdělávací hodnoty. V Autocentru Šmucler se zaměřujeme na podporu finanční gramotnosti už od útlého věku, protože věřím, že správné nakládání s penězi by mělo být přirozenou součástí života dětí. Cílem programu je spojit učení s hravou formou a pomoci dětem osvojit si dovednosti, které jim budou prospěšné v každodenním životě.
 
Jak program funguje
ŠMUCLÍCI jsou speciální penízky, které mohou děti získat různými způsoby - třeba splněním úkolu nebo za správně vyplněnou tajenku. Za bankovky si následně pořídí to, co si samy vyberou z našeho katalogu. Odměnu si děti vyberou na našich pobočkách Autocentra Šmucler (Plzeň, Klatovy, Horšovský Týn) nebo na akci AutoShow ve Staňkově.

Kde mohou děti Šmuclíky získat?
Dětské penízky ŠMUCLÍKY jsou k dostání na různých místech spojených s Autocentrem Šmucler. Děti je mohou získat při návštěvě zoologické zahrady v Plzni, na našich akcích, ve všech pobočkách Autocentra Šmucler nebo na hokejových zápasech HC Škoda Plzeň. Zkrátka všude, kde se objeví náš gepardí maskot - ten má ŠMUCLÍKY vždy u sebe.