CUPRA si našla cestu do portfolia půjčoven SIXT 19.4.2022

Začátek roku nám přinesl mnoho příznivých změn a nových příležitostí, o kterých vás pravidelně informujeme. Mezi další takové patří i uzavření strategického partnerství s renomovanou společností SIXT napříč značkami našeho portfolia. SIXT se řadí v České republice mezi přední hráče v segmentu krátkodobých pronájmů vozidel. V březnu jsme stvrdili tuto aktivitu předávkou prvních 10 vozidel značky CUPRA. Tato mladá značka se těší stále větší a větší oblibě. Pro svou výjimečnost se u nás stal model Formentor nejprodávanějším modelem prvního čtvrtletí roku 2022.

 

„Rádi bychom jménem Autocentra Jan Šmucler poděkovali zástupcům společností CUPRA a SIXT, že se nám podařilo najít cestu pro novou značku do vozového parku společnosti SIXT. Věříme, že tyto vozy z vyššího segmentu naplní zákaznická očekávání a jsme do budoucna připraveni poskytovat v této vysoké kvalitě i další služby např. servis a zpětný odkup vozidel. Všem děkujeme a přejeme mnoho šťastných kilometrů,“ uvedli při předání Jan Šmucler a Miroslav Bláha, jednatelé společnosti Autocentrum Jan Šmucler.

 

„Jsem osobně rád za značku CUPRA, že se nám podařilo dojednat partnerství. Se společností SIXT jsme spolupracovali aktivně již v minulosti prostřednictvím značky SEAT. Díky značce CUPRA, která je pro nás druhou značkou, se dostáváme do nových segmentů a budeme oslovovat nové klienty, kteří, věřím, ocení kvality této značky,“ doplnil Aleš Novák, Head of SEAT & CUPRA.

 

„Velmi oceňuji spojení značek SIXT a SEAT. Spolupráce se značkou SEAT je dlouhodobá a naši zákazníci jsou na tyto vozy zvyklí. Rozšířením nabídky o značku CUPRA se zákazníkům naší autopůjčovny otevře možnost vyzkoušet i jiný segment automobilů. Věřím, že budou naši klienti spokojeni a těším se na další spolupráci,“ řekl František Pačes, generální ředitel SIXT.

 

Na vzniku spolupráce se velmi aktivně podílel i střední management zástupců všech společností: Petr Schmidt (Corporate Sales Manager SEAT & CUPRA), Martin Zahálka (Purchase and Sales Manager SIXT Česká republika), Jakub Blažek (Vedoucí prodeje nových vozů SEAT & CUPRA Autocentrum Jan Šmucler) a Lucie Jeřábková (Acquisition & Business Development Manager Autocentrum Jan Šmucler), tento tým vytvořil páteřní proces celé spolupráce.

 

Na procesu této fleetové spolupráce se však podílí minimálně další dvě desítky lidí všech zastoupených značek, kterým tímto děkujeme.