CUPRA Ateca Limited Edition VZ 25.6.2021

CUPRA Ateca Limited Edition VZ dovede ohromit sportovním designem, vyspělými technologiemi a hlavně sportovními výkony.

Jedná se o všestranné SUV s motorem o výkonu 300 k, které zrychlí z 0 na 100 km/h za pouhých 4,9 s.

Základní cena této limitované edice byla stanovena na 1 519 900 Kč.

 

CUPRA uvádí na český trh exkluzivní limitovanou edici CUPRA Ateca Limited Edition VZ. Všestranné, vysokovýkonné SUV nabízí náročným klientům jedinečný sportovní design s mnoha působivými a dokonale řemeslně zpracovanými detaily, nejmodernější techniku s výkonným pohonem všech kol a podmanivé zážitky ze sportovní jízdy za cenu od 1 519 900 Kč.

„Zkratka VZ pochází ze španělského slova ‚veloz‘ s významem ‚rychlý‘ a v produktové řadě progresivní značky CUPRA označuje verze s mimořádně sportovním a exkluzivním charakterem,“ říká Aleš Novák, ředitel značky CUPRA pro Českou republiku. „Platí to i pro novou limitovanou edici nejrychlejší varianty modelu Ateca s označením CUPRA Ateca Limited VZ, kterou právě uvádíme na český trh. Rozsáhlá nadstandardní výbava posouvá tento model z hlediska sportovních výkonů, emocionálních zážitků z jízdy, komfortu a bezpečnosti na absolutní vrchol ve svém segmentu.“

 

Již standardní verze modelu CUPRA Ateca nabízejí bohatou výbavu, ale Ateca Limited Edition VZ míří ještě mnohem výš. Na první pohled zaujme mnoha vnějšími designovými prvky v charakteristickém odstínu mědi. Mezi ně patří především 20“ broušená kola VZ Copper, čtyřpístkové brzdové třmeny Brembo na přední nápravě, čtyři koncovky sportovní výfukové soustavy Akrapovič a střešní spoiler z uhlíkového kompozitu. Výkonná brzdová soustava Brembo má vpředu odvrtávané brzdové kotouče s vnitřním chlazením a průměrem 370 mm. Výfuková soustava Akrapovič z titanu vylepšuje nejen vzhled, ale také zvukový projev. A navíc snižuje hmotnost.

Neváhejte kontaktovat naše prodejce:

Michal Černý prodejce nových vozů SEAT/CUPRA

Lucie Procházková vedoucí nových vozů Volkswagen