Bílá flotila nových vozů ovládla silnice 1.3.2023

Čtyřicet nových vozidel má ve svém vozovém parku nově Krajská správa a údržba silnic Středočeského kraje. Vozy dodalo Autocentrum Šmucler na základě výběrového řízení na službu operativního leasingu. Slavnostní předání se uskutečnilo 1. března v Autocentru Šmucler v Plzni v Borské ulici.

„Celé předání probíhalo v prostorách našeho digitálního showroomu ŠKODA, který máme doposud jako jediný prodejce vozidel v České republice,“ říká Miroslav Bláha, jednatel Autocentra Šmucler. Na video stěně byla zástupci leasingové společnosti SIXT odprezentována celá služba spjatá s užíváním vozidel.
Jedno z předávaných aut bylo také na ukázku vystaveno přímo v showroomu na auto racing ostrůvku, kde jej přítomným představil zástupce produktového oddělení ŠKODA AUTO.

Zbytek flotily byl slavnostně předán na venkovní výstavní ploše. „Děkujeme našim obchodním partnerům a zaměstnancům Autocentra, bez kterých by nebylo možné celou akci logisticky zvládnout. Krajské správě přejeme mnoho šťastných, udržovaných a kontrolovaných kilometrů,“ uzavírá Miroslav Bláha.

Předání vozů se účastnili zástupci fleetového oddělení a jednatelé společnosti Autocentra Šmucler, obchodní partneři ze společností ŠKODA AUTO a SIXT, a v neposlední řadě početná skupina budoucích řidičů a managementu krajské správy.
 
#smuclerpredava #fleet #flotila #skodacr #ksussk #sixtcz