Autocentrum Šmucler upeklo novou spolupráci 27.6.2023

#SmuclerPodporuje asociaci kuchařů a cukrářů

TISKOVÁ ZPRÁVA

(ČR, Plzeň / 21. 6. 2023)

Gurmáni těšte se, bude to jízda!

Tvoříme pro vás jedinečně propojení světa motorů a gastro specialit – to totiž přináší partnerství Autocentra Šmucler s Asociací kuchařů a cukrářů.

Šéfkuchaři Národního týmu reprezentují Českou republiku na soutěžích po celém světě a představují tak to nejlepší z národních gastronomických hodnot. Příští rok chtějí uspět mimo jiné na kuchařské olympiádě IKA 2024 ve Stuttgartu. Aby mohli cestovat s kompletní výbavou, poskytli jsme týmu vůz Volkswagen Caravelle, do kterého naloží skutečně vše, co potřebují. Caravelle nabízí širokou škálu konfigurací karoserie a interiérových možností, což umožňuje přizpůsobit vozidlo specifickým pracovním účelům. Šéfkuchaři se tak mohou plně soustředit na své kulinářské dovednosti.

Ale to není všechno! Auto, které již dnes provází Národní tým kuchařů, se proměnilo do jedinečné podoby díky grafickému návrhu marketingové dílny Šmucler Studia. Asociace vsadila na profesionály, kteří zajistili celou realizaci od grafiky až po lepení. Integrovaný polep vozu ztvárňuje fantazii a tvořivost, kterou Asociace kuchařů a cukrářů přináší do světa gastronomie, a prezentuje i národní hrdost stejně tak, jako kulinářská tradice odráží českou kulturu.

A co dál? S talentovanými kuchaři se teď budeme více stýkat a plánovat akce, které potěší vaše chuťové pohárky. Připravte se na exkluzivní ochutnávky, zážitkové vaření a možnost strávit čas s největšími kulinářskými umělci. Společně vytvoříme nové gurmánské zážitky a okouzlíme i naše zaměstnance během teambuildingových akcí.

Připravte se na nezapomenutelnou jízdu plnou lahůdek.

 

PRESS KONTAKT:

Alena Langmajerová
tel. 733 779 894
e-mail: alena.langmajerova@smuclerstudio.cz
www.smuclerstudio.cz