Autocentrum Šmucler podporuje Padel! 28.8.2023

#SmuclerPodporuje Tenis a padel klub Písečná!

Jak jistě víte, v Autocentrum Šmucler si velice ceníme sportu a všech jeho pozitivních aspektů. Právě proto jsme se nedávno rozhodli spojit naše síly s Tenis a padel klubem Písečná a vstoupit tak do světa nově vzrůstajícího a celkem mladého sportu padel. Tato forma tenisu je pro nás sice novinkou, ale naprosto se hodí k našim dlouhodobým cílům – podporovat sport a nabídnout našim klientům něco navíc.

Jak jsme již dříve avizovali, s nástupem tohoto partnerství jsme klubu Písečná poskytli vůz CUPRA Formentor, který podpoří jejich mobilitu a zároveň představuje perfektní spojení mezi značkou CUPRA a sportem padel jako takovým.

Podpora sportu u nás nekončí pouze sponzoringem akcí a klubů. Snažíme se klientům Autocentra nabídnou možnost lekcí vybraného sportu. Společně s klubem Písečná chystáme pro naše klienty první ŠMUCLER PADEL CUP! Turnaj v padelu se uskuteční v úterý 5.9.2023 od 14:00 hod. v Klatovech. Pokud jste si ještě nezkusili sport padel, kdy jindy začít, než právě teď!

Turnajem nekončíme. Zároveň budou na místě probíhat testovací jízdy vozy CUPRA. Vyzkoušet si budeme moc modely Formentor VZ5 a plně elektrický Born. Chceme, aby naše akce byla nejen o sportu, ale také o vychutnání si našeho nabízeného sortimentu a zároveň zjistit, co vše vám mohou naše vozy nabídnout.

 

Jsme rádi, že můžeme podpořit tento sport a skvělý klub a těšíme se na další vydařené akce!

Sleduj nás na sociálních sítích!

Facebook  Instagram  Youtube

Prodej nových vozů SEAT/CUPRA

Jakub Blažek vedoucí nových vozů SEAT/CUPRA

Michal Černý prodejce nových vozů SEAT/CUPRA

Eva Kratochvílová prodejce nových vozů SEAT/CUPRA

Kamil Kořen disponent nových vozů SEAT/CUPRA