Akční modely Arona Beats a Ibiza Beats 29.10.2018

V nabídce španělské automobilky SEAT naleznete u modelů Arona a Ibiza zajímavou akční nabídku. S akčními modely Beats se SEAT zaměřil na milovníky hudby, kteří si chtějí naplno vychutnat skladby od svého oblíbeného interpreta i při jízdě v automobilu.

Bohatá výbava, kterou chcete.

Co všechno akční modely Arona Beats a Ibiza Beats nabízí? V první řadě při volbě akčního modelu dostanete audiosystém Beats se 7 reproduktory včetně výkonného subwooferu a zesilovače s výkonem 300 W. Dále se na Aroně objeví 17" broušená kola z lehkých slitin URBAN R, Ibiza dostala stejná kola, ovšem o velikosti 16 palců.

Oba modely se mohou pyšnit také Full LED předními světlomety, LED denním svícením a LED zadními světly. Vnější design osvěží oranžově lakovaná zrcátka a rámečky mlhových světel a chromovaná maska chladiče se spodní lištou oken.

Změny se odehrály také v interiéru. Displej multimediálního systému lemuje oranžový rámeček, dekor palubní desky a dekorační lišty dveří v kovové barvě Ice Metal navozuje pocit luxusu. O příjemnou atmosféru se stará ambientní osvětlení interiéru, volit můžete mezi bílou a oranžovou barvou. Prahové lišty jsou pak osvětleny logem BeatsAudio.

Akční model nabídne také speciální potahy sedadel v kombinaci kůže a Alcantary s oranžovým prošíváním a logy BeatsAudio. Součástí jsou také praktické prvky výbavy, a to kapsy na zadní straně předních sedadel a středová loketní opěrka. Řidič jistě ocení i digitální přístrojový panel, na něm si může zobrazit přesně ty informace, které právě potřebuje.

Neveďte tichý život

SEAT tyto dva akční modely uvádí pod zajímavým sloganem:  „Život je příliš krátký, aby byl tichý.”  I když každý občas potřebuje trochu klidu, jízdu byste si měli užít, a o to se systém BeatsAudio společně s dalšími doplňky spolehlivě postará. Pokud si chcete nakonfigurovat model Arona Beats nebo Ibiza Beats v konfigurátoru, zvolte variantu Style a v záložce výbava vyberte položku „Akční model Beats”. Cena zvýhodněného balíčku u modelu Arona činí 68 900 Kč, u modelu Ibiza je cena akčního balíčku nastavena na 65 900 Kč.