Moderní spojení designu a komfortu 5.12.2023

S radostí oznamujeme pokračující spolupráci mezi Autocentrem Šmucler a INTERIOS manufacture & design. Od začátku naší spolupráce budujeme silné partnerství, a proto nás těší, že můžeme sdílet novinky ohledně nedávné obměny vozového parku této společnosti.

Pro flotilu společnosti INTERIORS MND dlouhodobě pronajímáme 42 vozidel, a to jak osobní vozy SEAT, tak užitkové vozy Volkswagen Crafter. V rámci obnovy vozového parku jsme právě předali osm nových modelů SEAT Leon, čímž jsme posílili a modernizovali firemní vozový park.

Spojení této dvojice – SEAT a INTERIORS manufacture & design – propojuje automobilový design s konceptem pohodlí a modernosti. Značka SEAT klade důraz na moderní design a pohodlí, zatímco INTERIOR MND vyniká v oblasti výroby a realizace interiérů.

Věříme, že nové modely firemních vozů přinesou nejen estetický komfort, ale také pomohou spolehlivě a efektivně plnit pracovní cesty zaměstnanců INTERIORS manufacture & design. S hrdostí podporujeme týmy pro dosahování profesionálních cílů a vytváření pozitivního dojmu prostřednictvím společné spolupráce.

Děkujeme za důvěru a těšíme se na nadcházející projekty.