Fandíme zelené budoucnosti a společně s We Love Šumava vysazujeme stromky na Pancíři 3.11.2023

V Autocentru Šmucler spojujeme dlouhodobý respekt k životnímu prostředí s naším závazkem kompenzovat vlivy automobilového průmyslu na planetu. I proto jsme se před dvěma lety spojili s organizací We Love Šumava, abychom společně konali „zelené“ iniciativy, které budou mít opravdový smysl.

V rámci spolupráce pravidelně zalesňujeme Šumavu. Letos na podzim jsme vysadili 500 nových stromků v oblasti Pod Pancířem. To vše díky ochotě zaměstnanců ze všech našich poboček.

Akce posiluje důležitost zájmu o životní prostředí, ale také zdůrazňuje sílu spolupráce. Se spolkem We Love Šumava jsme dosáhli něčeho mimořádného – obnovili jsme část lesa, ale také jsme inspirovali naše zaměstnance k aktivnímu teambuildingu. Jejich účast a nadšení je pro nás důkaz, že takové akce mají skutečný dosah. Závazky k udržitelnosti jsou pevně zakotveny v naší firemní DNA.

Autocentrum Šmucler spolku We Love Šumava také zajišťuje mobilitu. Po šumavských lesích se bezemisně pohybuje elektromobil Škoda Enyaq a zaváží třeba nápoje na oblíbené turistické místo – Osvěžovnu u pramene Řezné.

Děkujeme všem našim zaměstnancům i partnerům ze spolku We Love Šumava. Díky, že jste s námi na této zelené cestě.